Screenshots

Description

Omiljena aplikacija zaljubljenika nogometa koja ih drži uvijek u korak sa najnovijim vjestima. Budi uvijek ažuriran s najnovijim rezultatima i sa ponudi najbolje statistike. Ne propusti najbolje aplikacije za nogomet iz omiljene lige.

Ova aplikacija donosi potpunu sliku sezone izravno na telefonu ili tabletu, a to čini preko jednostavnog i prijateljskog sučelja.

Rezultati iz minute u minutu (live scores), ljestvice, strijelci, program utakmica, rezultati, statistike o igračima i timovima su dostupni preko dodira ekrana. "HNL Croatia Live Football" jeste intuitivna i jednostavna aplikacija za korištenje tako da čete dobiti sve potrebne informacije s minimalnim naporom. Možete pratiti svoje omiljene momčadi iz bilo kojeg mjesta i na vrlo ugodan način.

Dostupna za sve verzije iPhone i iPad, sa jednostavnim i modernim dizajnom, aplikacija se preporučuje za nogometne fanove iz cjelog svijeta, te je savršeni program i za vas.

Ključne značajke aplikacije uključuju:
- rezultate uživo
- program susreta
- Ocjene - dnevne i intermedijarne situacije - tako da se može vidjeti kako su se stvari promjenile tokom održavanja susreta
-ocjene strijelaca – isto: dnevne i intermedijarne situacije
- rezultati doma / u gostima
- strijelci tima
- obavijesti – informacije uživo o susretima momčadi ili omiljenog tima

Volimo što vam se sviđa naša aplikacija i stoga kontinuirano radimo na razvoju novih značajki koje će činiti vaše iskustvo još ugodnijim. Držimo do vaših želja, pa ako imate nešto da izjavite, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

What’s New

Version 1.6

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

Ažuriranje sezone 2017-2018.
Manji popravci bugova.

Ratings and Reviews

4.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Mihai Dan Salavastru, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like