iPhone Screenshots

Description

Met deze JAAP app, speciaal ontwikkeld voor iOS, zoek je met je criteria naar alle huizen in Nederland. JAAP verzamelt essentiële informatie over de tijd dat een huis wérkelijk te koop staat en wat de vraagprijsontwikkeling is geweest: de app toont je dus belangrijke details over alle woningen die je niet in andere huizenapps kunt vinden.

Bekijk de resultaten van je zoekopdracht in een overzichtelijke lijst of op de kaart. Sla de huizen op in je favorieten, zodat je ze gemakkelijk op een later tijdstip opnieuw kunt bekijken. Wil je een specifieke zoekopdracht in de gaten houden voor nieuwe woningen die voldoen aan je voorwaarden? In de JAAP app sla je deze op als zoeklijst!

Interesse in een woning? Dan kun je via de bezichtiging-knop rechtstreeks een afspraak maken met de makelaar. Het telefoonnummer van de betreffende makelaar staat ook bij de woningadvertentie vermeld.

What’s New

Version 2.7

Diverse problemen opgelost en finetuning in de app doorgevoerd. Bovendien is het makkelijker geworden om uit te vinden of je een woning wel of niet kunt betalen.

Ratings and Reviews

4.3 out of 5
16 Ratings

16 Ratings

pietjekip ,

Jaap.nl

Eerder opgezochte postcodes en of straten onthouden

Information

Seller
JAAP.NL B.V.
Size
36.8 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© JAAP.NL BV
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like