Screenshots

Description

Bara några klick bort i din telefon finns duktiga utbildare med mycket erfarenhet av pedagogiskt arbete, med rätt ämneskompetenser och med relevanta utbildningar i pedagogik och ledarskap. Perfekt app för personal på skolor och förskolor ansvariga för att boka och administrera vikariat.

Boka vikarie
Du kan skapa vikarieuppdrag och välja all relevant information som behövs för en bra matchning med en vikarie. Det går snabbt att skapa en bokning då du bara behöver klicka i de val du vill göra. All standardinformation om din skola och rutiner som gäller för vikarien är redan ifyllt. Du kan givetvis även skriva till mer information om du önskar det. Du kan också önska vikarier som har varit hos dig tidigare.

Följ dina bokningar
Genom appen kan du enkelt följa statusen för dina bokningar. Du får även mejl så fort en bokning blir tillsatt. Funktionen är extra på morgonen inför att våra vikarier ska komma till din skola då du kan se vem som ska ersätta vilken ordinarie lärare och så vidare.

Redigera dina bokningar
Du kan enkelt redigera dina bokningar. Det går att lägga till mer information efterhand som du får tillgång till det. Det går även att ändra tider på en bokningen eller helt avboka en bokning, så länge bokningen inte är tillsatt av en vikarie.

Läs mer om utbildaren
Utbildarens profil presenteras för dig så fort hen har tillsatt en av dina bokningar. Du kan se utbildarens utbildningsbakgrund, en bild på personen och läsa mer om utbildarens profil.

Ge feedback
Efter genomfört vikariat kan du ge feedback till utbildaren och bokningen. Detta är viktigt i vårt uppföljningsarbete för att alltid ge dig högsta möjliga kvalitet.

Chatta med vår support
Du kan enkelt chatta med vår support direkt genom appen.

Skolprofil
Du kan redigera din skolprofil i form av att ladda upp bilder på din skola, ändra i era vikarierutiner eller välkomsttexten som våra vikarier kan se.

Statistik
Genom appen har du enkel tillgång till all statistik

What’s New

Version 2.0

Studentvikarie har bytt namn till Humly och med det följer en helt ny look. Detta är en första version av den nya designen. Hoppas du gillar den!

App Privacy

The developer, Humly Edtech AB, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities