HVG 4+

HVG Kiadó Zrt.

Designed for iPad

    • 4.5 • 72 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

A HVG alkalmazás segítségével ön első kézből értesülhet a hazai és külföldi eseményekről, elemzéseket, véleményeket olvashat gazdasági, politikai és közéleti témákban.

A legfrissebb és legolvasottabb híreken kívül a http://hvg.hu összes rovatát követheti az alkalmazással, így a karrier, vállalkozás, IT, sport, kultúra, cégautó, egészség és gasztronómia területén is képben lehet.

Hétről hétre ízelítőt kap a friss HVG-ből, sőt az alkalmazás segítségével elő is fizethet a lapra.

A cikkeken, híreken kívül külön menüpontban megtalálhatja a HVG.hu-ról jól ismert Nagyítás képgalériákat, ahol a szöveg helyett a nagy felbontású fotók mutatják be a híreket. A még nagyobb felbontásért érdemes elfordítani a készüléket.

Szerkesztőink saját készítésű és egyéb, szemlézett videókat gyűjtenek össze a Videók menüpont alatt. A videók egy-egy cikkben szerepelnek, így arról is olvashat, miért érdekesek ezek, miért érdemes megnézni őket.

A HVG címlapjait a Címlaptárban végiglapozhatja az 1979-es indulástól egészen napjainkig. A könyvespolcon évenként gyűjtöttük össze őket, amire kattintva az adott évben megjelent összes HVG-t megtalálja.

What’s New

Version 3.9.1

Hibajavítások

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
72 Ratings

72 Ratings

Kisrokus ,

Nagyon átgondolt app

Sebesség. Valóban. Jön a notification, de a hir még nem jelenik meg. Mindenféle trükkös módon kell frissíteni. Még így is nagyon jó kis app!!

TamasFromVienna ,

Jo alkalmazas, de egyre tobb spam

Ujabban egyre tobb szamomra jelentektelen cikkrol jon ertesito (notification). Ez regebben csak a rendkivuli hireknel volt.
Nagyon jo elsokezbol hallani egy fontos hirrol, de nagyon nem hianyzik, az "ezek voltak 2013 technologiai vivmanyai" szintu cikkek spamelese.

sz_ivonn ,

Értesítéseket nem lehet beállítani

Nagyon szeretem, csak jó lenne ha a betűméretet lehetne jobban nagyítani. Régebben ha keresztbe fordítottam ez történt.

App Privacy

The developer, HVG Kiadó Zrt., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News