Screenshots

Description

Lær å trade online i CFD-aksjer, ressurser, indekser og valuta innen 30 minutter via smarttelefonen eller nettbrettet med denne gratis "Hvordan kjøpe aksjer"-applikasjonen.

"Hvordan kjøpe aksjer"-applikasjonen er utmerket egnet for både nybegynnere og mer erfarne tradere, fordi den dekker alt du trenger å vite om trading på aksjemarkedet. Ingen forkunnskaper om børsen er nødvendig. Med denne applikasjonen, vil du lære hvordan du kjøper CFD-aksjer online på det norske aksjemarkedet med små summer fra 100 euro og opp. Trading med små summer er også kjent som CFD-trading.

En "Contract for Difference (CFD)" er en kontrakt mellom en kjøper og en selger. Begge parter er enige om at selgeren betaler forskjellen mellom åpningskurs og sluttkurs. CFD er et investeringsverktøy med en margineffekt, som gjør at du som trader får en økonomisk fordel med både stigende og fallende valutakurser. Med CFD, kan du med margineffekten kjøpe flere aksjer på aksjemarkedet enn tradisjonelle tradingmetoder ville tillate.

Når du bruker "Hvordan kjøpe aksjer"-kurset, vil du lære hvordan en investering fungerer. Erfaringene vil bli illustrert med klare eksempler som forklarer hvordan trading i CFD-aksjer har ført til en fin fortjeneste. Dette tillater deg å lære, trinn for trinn, hvordan trading fungerer og hva det innebærer. Du kan for eksempel trade i CFD-aksjer på Oslo Børs, selskaper notert på OBX og selv kjøpe aksjer i internasjonale selskaper.

Applikasjonen dekker ulike aspekter som kan hjelpe deg med online trading i CFD-aksjer. Dette gjør det lett å kjøpe aksjer via Internett og du kan til og med begynne å investere i aksjer. Kort sagt, denne "Hvordan kjøpe aksjer"-applikasjonen er perfekt for alle som ønsker å starte med trading eller lære å trade i aksjemarkedet.

Hver del av kurset har et praktisk eksempel, slik at du kan lære om sammenhengen mellom teori og praksis. Det å kjøpe aksjer vil bli enklere og morsommere for deg, slik at du kan prøve selv å tjene en pen gevinst. Dette kurset er basert på et live treningskurs som ble holdt med dusinvis av deltakerne.

"Hvordan kjøpe aksjer"-applikasjonen består av følgende komponenter:
Leksjon 1: Trading generelt
Leksjon 2: Trading via en megler
Leksjon 3: Å gjøre en fortjeneste med online trading
Leksjon 4: Administrere risiko
Leksjon 5: Praktiske saker
Leksjon 6: Begynne med online trading

Etter å ha fullført "Hvordan kjøpe aksjer"-applikasjonen, kan du velge mellom flere meglere online og umiddelbart starte trading med ekte eller fiktive penger ved å opprette en gratis konto. Du kan begynne å trade på det norske aksjemarkedet i dag.

What’s New

Version 1.1.3

Denne appen er oppdatert av Apple og bruker nå det nyeste Apple-sertifikatet for signering.

- bugfixes

App Privacy

The developer, AdsVentures Internet Media, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like