Hypon Kotibongari 4+

Suomen Hypoteekkiyhdistys

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Laadi oma lista sinua kiinnostavista asunnoista ja vertaa niiden hintoja asuntolainalaskurin tulokseen. Hypon Kotibongari on kumppanisi, kun alat haaveilla ja etsiä uutta kotia. Kerää oma lista suosikkiasunnoistasi, lisää kuvia, havaintoja sekä ruusuja ja risuja. Mielenkiintoisimmat kotibongaukset voit jakaa perheellesi tai kavereillesi. Oikotie.fi:llä julkaistut asunnot tuot Hypon Kotibongariin näppärästi kohdenumerolla. Muiden asuntojen osalta riittää muutama klikkaus ja mahdollinen uusi kotisi on bongattuna listalla.

Hypon Kotibongari auttaa sinua myös asuntohaaveiden toteuttamisessa. Näet asuntojen yleiset vertailuhinnat ja jos olet syöttänyt Kotibongariin taloutesi perustiedot, näet laskurista, onko asunnon hankintaan tarvitsemasi lainamäärä taloudellesi sopiva. Uuden kodin osuessa kohdalle saat Hypon Kotibongarista lainahakemuksen liikkeelle napin painalluksella.

Lähde kotibongaamaan jo tänään!

What’s New

Version 1.0.6

Sovelluspäivityksiä

App Privacy

The developer, Suomen Hypoteekkiyhdistys, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Rentfol.io
Finance
My Evli Mobile
Finance
Voima Gold
Finance
Seligson & Co Taskusalkku
Finance
SijoittajaApp
Finance
Inderes
Finance