iPhone Screenshots

Description

App van Vakvereniging Het Zwarte Corps met nieuws, cao’s, evenementen en het weer voor de machinegebonden vakman, want HZC is er voor jou ook op de smartphone of tablet!!

Vakvereniging Het Zwarte Corps is dé vakvereniging voor machinegebonden personeel. Met de gratis HZC app heb je als machinist of monteur niet alleen thuis toegang tot belangrijke info maar kun je ook met je smartphone altijd en direct het laatste nieuws op jouw vakgebied lezen. Ook heb je toegang tot alle belangrijke cao’s en blijf je op hoogte van het laatste nieuws over jouw cao. Het weer kun je ieder moment van de dag checken. Belangrijk voor mensen die veel buiten werken en willen weten of ze nog wel mogen werken in verband met te koude of te warme temperaturen.
Het HZC Facebook, Twitter en Youtube account kun je heel makkelijk via de app raadplegen. Heb je een vraag voor de Servicedesk of de Ledenadministratie? Via de app vind je alle contactgegevens van HZC, zo kun je zelf kiezen op welke manier je jouw vraag stelt.

Information

Seller
Vakvereniging Het Zwarte Corps
Size
72.6 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Unrestricted Web Access
Copyright
© Vakvereniging Het Zwarte Corps (HZC)
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like