iCsekk 4+

Magyar Posta Zrt.

Designed for iPad

    • 4.8 • 139 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Csekk- és számlabefizetés egyszerűen, bankkártyávalAz iCsekk alkalmazás segítségével:
Befizetheti QR-kóddal ellátott postai csekkjeit és iCsekk QR-kóddal ellátott számláit a csekken vagy a számlán található QR-kód beolvasásával.
Összekapcsolhatja a Díjnet fiókját az iCsekk-kel, így a Díjnetben bemutatott számlát is megtekintheti és befizetheti.
Feltöltheti mobiltelefon egyenlegét a „Mobil feltöltés” menüpontban.


Regisztráljon e-mail címe és egy belépési jelszó megadásával, és már kezdheti is a befizetéseket!


Fizetés
Az alkalmazás segítségével internetes fizetésre alkalmas bankkártyájának használatával befizetheti csekkjeit, elektronikus és papír alapú számláit, vagy feltöltheti mobiltelefon egyenlegét is.


A fizetési felületet a SimplePay biztosítja – adja meg adatait vagy regisztrálja bankkártyáját, hogy még egyszerűbb legyen a fizetés.


Az alkalmazásban a fizetési mód választó felületen beállíthatja alapértelmezett fizetési módját, gyorsítva a fizetés folyamatát.

Kifizetett és várakozó tételek

A korábban befizetett csekkeket és számlákat a „Fizetett tételek” menüpont alatt tekintheti meg, elmentett vagy időközben beérkezett tranzakcióit pedig a „Várakozó tételek” menüpontban találja. Letöltheti korábbi befizetéseinek adatait.Részlegesen kitöltött csekkek befizetése
Az alkalmazás ezentúl lehetőséget biztosít a részlegesen kitöltött csekkek befizetésére is, melyhez a QR-kód lefényképezése után szükséges néhány adat megadása, mint pl. összeg, név és cím.
Újdonság
Az alkalmazásban mostantól egy fizetési tranzakcióval több csekk befizetése is lehetséges (kosárfizetés), valamint több QR kódot is be lehet olvasni egymást követően.
Az ÉnPostám Hűségkártyája azonosítóját (LÜA) már a kártya vonalkódjának a beolvasásával is megteheti, valamint hűségkártya azonosítást követően az alkalmazásban megjelenik a virtuális hűségkártyája, lekérdezheti pontegyenlegét és ponttörténetét, emellett megtekintheti az aktuális kedvezményeket.
Letölthető a kifizetett csekkek feladóvevénye (befizetési bizonylat).


Köszönjük, hogy minket választ!
Gyakran ismételt kérdésekMennyibe kerül ez nekem?
Az iCsekk alkalmazás használata ingyenes, ugyanakkor letöltése és használata adatforgalommal jár. Felhívjuk figyelmét, hogy az iCsekk alkalmazáson keresztül indított fizetés bankkártyás vásárlásnak minősül, melynek díja bankonként eltérő lehet.


Mennyire biztonságos?
A rendszer biztonsági megoldásai a banki rendszerek biztonsági megoldásaival egyenértékűek.


Minden tranzakcióról kapok visszaigazolást?
Igen, az alkalmazás minden tranzakció eredményéről visszajelzést ad az applikáció felületén, a sikeres tranzakciókról pedig e-mail üzenetet küld.


Milyen kártyával tudok fizetni?
Az iCsekk alkalmazásban indított fizetések lebonyolításához internetes fizetésre alkalmas bankkártyák használhatók fel.

What’s New

Version 20.6.25

Minor bug fixes

Ratings and Reviews

4.8 out of 5
139 Ratings

139 Ratings

Umqra ,

Imádom

Legjobb applikácio csekkek azonnali befizetesehez. Nem jartam postan mar vagy 2 eve :)

nutella_98 ,

Blue on green

Who was that smart alec who put blue icons on a green background!? Must’ve been a manager. Usually they are the ones who mess up everything with their uneducated decisions.

Helo1985 ,

Regen minden jobb volt

Az app gyakran kijelentkeztet, igy ertesitest se kuld az aktualis szamlakrol. Igy nem sok ertelme van az appnak. FaceID se mukodik kijelentkeztetes utan.

App Privacy

The developer, Magyar Posta Zrt., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Finance
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance