Screenshots

Description

Yellow taxi е водеща компания за таксиметров превоз в София с над 20 годишен опит. На разположение на нашите клиенти са над 1200 автомобила, оборудвани със съвременна техника и възможност за плащане с дебитна или кредитна карта.
Call center работи със система, подсигуряваща ефикасен и бърз процес на поръчване, което ни прави най-добре подготвени да предоставим ненадминато ниво на услугите за всички клиенти.

Нашето приложение Ви позволява да поръчате при нас, където и когато пожелаете, с възможност да проследите автомобила в реално време и без необходимост да се обаждате по телефона. Ще получавате известия за статута на Вашата поръчка, които ще Ви държат в течение за нейния прогрес. Да се поръча е лесно с опцията за избиране на Вашата позиция на карта или с обикновено въвеждане на името на улицата.

Винаги търсим оптимални начини, за да бъдем с една крачна напред. Вярваме в грижата за нашите клиенти и ценим обратната връзка за предлаганите от нас услуги.
Ще се радваме да научим и какво мислите за нашето ново мобилно приложение.

За нас е удоволствие!

What’s New

Version 32.1.6

To keep your app faster and reliable we often update the versions,
This version includes several bug fixes and performance improvements and cool new features.

Ratings and Reviews

1.8 out of 5
8 Ratings

8 Ratings

B1942 ,

Awful

Requires SMS confirmation but doesn’t send to non-bulgarian numbers. I guess foreigners never need taxis in Bulgaria.... idiots.

viraax ,

Definitely worth more than 2 stars!

I give this app 5 stars, not because of its modern design, but because of its functionality. This app has helped me so much as I hate calling by phone. When I call by phone, I get grumpy women who make my day even worse. This app saves me tons of time & nerves. Thank you!

Ууужасия Петров ,

Отврат

Това приложение е толкова добро иии полезно, че като си поръчаш от дадено място такси, пише че шофера идва след 2 мин, поглеждаш след 2 минути, то се оказва, че човека е в съвсем различна посока на 10мин от теб, отдалечава се иии изобщо не те отразява... Ядосвам се, отписвам го, поръчвам ново такси, Бай Ганьо приема поръчката иии пак същия уй 😀😀😀 ебем ти скапаното приложение... 20мин се мъча да поръчам такси и накрая трябваше да търся от улицата, като съответно закъснях за срещата... Трия го и не го препоръчвам на никого!!!!

Information

Seller
YELLOW 333 AD
Size
81.9 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Bulgarian, Dutch, French, German, Portuguese, Russian, Serbian, Spanish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© GPC Computer Software Ltd 2017
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like