Description

Snel en simpel checken wanneer je eerstvolgende trein gaat. Dat doet Rails NL.

Rails NL is heel eenvoudig zodat iedereen het kan gebruiken. Start de App en direct zie je het dichtstbijzijnde station en een lijst met alle vertrekkende treinen voor de komende 1-2 uur. Staat je bestemming ertussen? Selecteer deze en je ziet direct de eerst drie volgende treinen naar deze bestemming. Swipe naar links voor de volgende drie vertrektijden. Uiteraard kun je ook handmatig bestemmingen invoeren of een reis plannen voor later.

Om het dagelijks gebruik makkelijker te maken bevat Rails NL een aantal slimme functies. Zo kun je een voorkeur aangeven voor stations dichtbij. Op deze manier kun je een station wat niet het dichtstbij is, maar welke je wel altijd gebruikt, de voorkeur geven door deze als favoriet aan te merken. De volgende keer wordt dit station dan als dichtstbij gezien. Een andere slimme functie is de bestemming suggestie, deze wordt op het startscherm getoond, op basis van een eerdere rit naar deze bestemming. Het doel is dat je bij een volgend gebruik dan slechts 1 of maximaal 2 taps nodig hebt om je vertrektijd te zien.

Features:
- Automatisch een actuele vertrekstaat met alle treinen van het dichtstbijzijnde station
- Handig rit overzicht op 1 scherm met 3 eerstvolgende vertrektijden, swipe voor volgende 3 vertrektijden
- Reisduur, overstappen, overstaptijd en alle tussenstations
- Automatisch bewaren van trajecten in de favorietenlijst
- Plannen op datum (vertrek of aankomsttijd)
- Type trein (intercity, sprinter, intercity-direct, Thalys, ICE
- Weergave van vertraging en/of verstoring
- Spoorwegnetwerk kaart van Nederland

Rails Fan pakket:
Bij aanschaf van dit pakket ondersteun je niet alleen de App maar ontvang je ook een interface upgrade waarbij alle treintypen worden getoond in realistische weergave. Nu kun je zien met welk type Intercity of Sprinter je gaat rijden. Dit pakket bevat 25 speciaal ontworpen afbeeldingen, inclusief afbeeldingen voor bus en metro, indien geen treinverkeer mogelijk is.

iMessage sticker pakket:
Deze App bevat een iMessage sticker pakket, met daarin onder andere afbeeldingen van de treinen die voorkomen in de App, inclusief een aantal leuke spoorweg items. Na downloaden van deze App is het sticker pakket direct te gebruiken in iMessage. Open de berichten App en zoek naar het icoon van de Rails App om de stickers te kunnen gebruiken. Leuk voor onderweg!

Feedback:
Blij met onze App? Laat eens een review achter. Minder blij? Ook dat willen we graag weten. Geef dan aan waarom de App voor jou minder goed werkt en/of wat je nog mist.
Mis je een bepaald type trein in het Fan pakket? Laat het ons weten, zodat we deze kunnen toevoegen bij een volgende update.

Data:
Deze App is mede mogelijk dankzij de API van de Nederlandse Spoorwegen, welke wordt gebruikt voor het weergeven van alle vertrektijden.

Rails NL is geschikt voor iOS 10 en hoger en ontworpen voor gebruik op een iPhone.

What’s New

Version 1.0.1

Bedankt voor alle feedback en reacties. In deze update hebben we de stationsdatabase en spoorkaart aangepast. Verder zijn Zwolle Stadshagen en Boskoop Snijdelwijk als nieuwe NS stations toegevoegd. De Stations kunnen al wel worden geselecteerd, maar geven nu nog geen resultaten.

Information

Seller
Hans Pinckaers
Size
35.6 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 10.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Het Rails Fan pakket $0.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like