iPhone Screenshots

Description

Versiunea actualizată a aplicației StopFals.md oferă un design nou, intuitiv utilizatorului, structurat pe trei tab-uri: Campania STOP FALS!, Top Falsuri și Articole. Fiecare fals este însoțit de elemente grafice dinamice, iar gravitatea falsului este „măsurată” prin lungimea nasului lui Pinocchio, cunoscut personaj din povestea scriitorului italian Carlo Collodi, căruia îi creștea nasul când spunea o minciună. Noua versiune îi oferă utilizatorului posibilitatea de a accesa informația atât în limba română, cât și în limba rusă. 

Aplicația StopFals.md face parte din campania împotriva informației false și tendențioase STOP FALS!, desfășurată de Asociația Presei Independente (API). Acest App pune la dispoziția utilizatorului un mecanism de alertă, care trimite notificări privind un nou fals apărut în presă, cât și dezmințirea acestuia. La nivel vizual, aplicația folosește diverse instrumente (GIF-uri, MEME-uri, caricaturi) care combină umorul cu dezmințirea informațiilor false, astfel oferind un format dinamic și intuitiv utilizatorului. Nu în ultimul rând, un nou feature al aplicației este vizualul Pinocchio, cunoscut personaj din poveste, care „însoțește” toate știrile false și „măsoară”, prin lungimea nasului, gravitatea falsului.

What’s New

Version 1.4

Noua versiune a aplicației este bilingvă, permițându-le utilizatorilor să navigheze articole atât în limba română, cât și în limba rusă. De asemenea, aplicația folosește mult mai mult elemente grafice pentru a sublinia falsurile, cum ar fi caricaturi, GIF-uri, MEME-uri. Nu în ultimul rând, în aplicație a fost adăugat un alt element grafic inovativ: gravitatea unui fals este „măsurată” prin lungimea nasului lui Pinocchio, cunoscut personaj din povestea scriitorului italian Carlo Collodi, căruia îi creștea nasul când spunea o minciună.

Information

Seller
Enterprise Business Solutions SRL
Size
34.8 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Romanian, Russian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like