iPhone Screenshots

Description

A Next Night segít kitörni a megszokott hétköznapokból. Minden héten tegyél valamit a párodért! Gondolkodj, mire vágyik, minek örülne, és tedd meg! Ehhez több száz ötletet adunk, és segítünk észben tartani. Plusz, ha összekapcsolódtok, akkor személyre szabott javaslatokat is adunk.

Előfordult már veled, hogy nem tudtad, mit csináljatok hétvégén? Szeretted volna meglepni a párodat, de nem tudtad, hogy minek örülne? Valami újításra, valami izgalmasra vágytál, de nem tudtad elmondani neki? A Next Night ingyenes verziójában te és a párod kaptok 24-24 válogatott randi- és meglepetés ötletet, amivel megfűszerezhetitek a párkapcsolatotokat, vagy amivel boldoggá tehetitek a párotokat. Minden héten emlékeztetünk titeket, hogy válasszatok egyet az ötletek közül.

A Next Night Prémiummal több száz, folyamatosan frissülő ötlethez fértek majd hozzá, amit személyre is szabunk nektek a másik vágyai alapján. Lehetőség van havi és éves automatikusan megújuló előfizetésre, ami az App Store-on keresztül történik alkalmazáson belüli vásárlás formájában.

A Next Night Prémium előfizetésre két féle lehetőség van:
- Havi: 1.090 Ft / 1 hónap
- Éves: 5.190 Ft / 12 hónap

A fizetés az iTunes Account-odon keresztül történik a fizetési szándék megerősítésével. Az előfizetés az előfizetési időszak leteltével automatikusan megújul ha a lejáratot megelőző 24 órán belül nem törlöd. Az előfizetések az iTunes Account-odon belül menedzselhetőek (hosszabbíthatóak, módosíthatóak, törölhetőek).

Használati feltételek:
https://next-night.com/terms_and_conditions.html

Adatvédelmi tájékoztató:
https://next-night.com/privacy_policy.html

What’s New

Version 0.4.32

Grafikai módosítások

Information

Seller
Balazs Lakatos
Size
14.6 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Frequent/Intense Mature/Suggestive Themes
Copyright
© 2019 Balázs Lakatos
Price
Free
In-App Purchases
  1. Havi $3.49
  2. Éves $14.49

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like