Screenshots

Description

De veelgeprezen roman van Arnon Grunberg is nu te downloaden als Immer-app, een nieuwe manier van lezen op iPhone en iPad. Lees het eerste deel gratis!

Arnon Grunberg (1971) is een gevierde en veelvuldig bekroonde romanschrijver. Zijn laatste boek, Goede mannen, is nu ook in een nieuwe vorm te lezen, via een speciaal hiervoor ontwikkelde mobiele applicatie.

‘Dit leest echt heel prettig,’ zegt Grunberg er zelf over.

De Immer-app verdeelt de tekst van Goede mannen in afgemeten porties en brengt die soepel, stijlvol en overzichtelijk in beeld. Zinnen en alinea’s worden zo min mogelijk afgekapt zoals aan het einde van normale pagina’s. Dit maakt het makkelijker om aandachtig te lezen, in korte en lange sessies.

Als je een koptelefoon aansluit, kun je tijdens het lezen luisteren naar Canto Ostinato van Simeon ten Holt, net zoals Grunberg dat deed tijdens het schrijven. Zo kom je extra in de sfeer. De app bevat een uitvoering van bijna drie uur van Ten Holts beroemde muziekstuk.

Immer wordt in Nederland ontwikkeld, gebaseerd op jarenlang onderzoek naar digitaal lezen door ‘hybride’ schrijver Niels ’t Hooft.

Goede mannen door Immer is een gratis download met het eerste deel van het boek. De rest van het boek kun je kopen vanuit de app tegen een voordelige introductieprijs (tot en met 31 januari).

*

“Geweldige dialogen en tragikomische scènes” – Algemeen Dagblad

“Grunberg is radicaal als altijd in de behandeling van zijn materiaal en gaat in deze roman verder dan wie dan ook zou durven.” – Trouw

“Je kunt niet ontkennen dat je vanaf de eerste bladzijde in handen bent van een hoogst exceptionele schrijver, die volkomen zelfverzekerd dingen durft op te schrijven die bij geen enkele andere schrijver opkomen. Je kunt hem niet neutraal lezen, daar is hij simpelweg te goed voor.” – De Groene Amsterdammer

“Messcherp maar vol mededogen” – Zin Magazine

What’s New

Version 1.02

Deze update bevat kleine aanpassingen.

Information

Seller
Niels 't Hooft
Size
228.7 MB
Category
Books
Compatibility

Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Copyright
© 2019 Niels ’t Hooft / Immer Systems
Price
Free
In-App Purchases
  1. Goede mannen $11.99
  2. Verhaal Welkom thuis $0.99
  3. Verhaal Juffrouw Vlek $0.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like