iPhone Screenshots

Description

Бесплатна мобилна апликација која те наградува за секој зелен километар - поминат пешки или трчајќи. Приклучи се кон предизвиците и освои директна награда од нашите локални бизнис - партнери. За секој километар поминат пешки или со трчање се добиваат поени кои се користат за добивање код за попуст кај некој локален бизнис. Приклучи се кон заедницата која ќе донесе позитивна промена во нашето општество. Challenger го користи Аpple Health за да ги следи Вашите акитивности.

What’s New

Version 1.0.3

Ви благодариме што сте верен член на Challenger и сите заедно помагаме за зелена иднина.

Во оваа верзија додадовме Вести за да може да ги следите сите новости на едно место. Можете да ги најдете во менито.
Исто така кодовите на искористените купони сега може да се видат повторно во Профил табот.

Поправивме ситни грешки за апликацијата да е уште подобра за користење.

App Privacy

The developer, Green IT, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Identifiers

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like