Description

A Szabad Európa (RFE/RL) a független hírek forrása, a felelősségteljes társadalmi vita színtere és a szabad véleménynyilvánítás fóruma 24 országban, ahol a szabad sajtó gyenge lábakon áll vagy a kormány korlátozza működését. A magyar szerkesztőség munkatársai a sajtószabadság, a közszolgálati tájékoztatás és a demokratikus alapelvek elkötelezett hívei. A Szabad Európa platformjai 24 országban 28 nyelven nyújtanak friss híreket és információkat. Több mint 600 főállású újságíróval, 1300 külsős munkatárssal, 22 helyi irodával az RFE/RL a világ egyik legátfogóbb hírügynöksége.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Rayman Nunns ,

Get all keywords into top3!add 5-star rating&review for your app!

Upmobi team focus on Appstore Optimization over 5 years!Visit us on: upmob.xyz(com),you can also follow us on SKYPE: Apple Master ( live:.cid.6306bf897c7485a7 )!Provide 5 star rating/review/keyword installs for all countries on AppStore&PlayStore! every developer can get a free promotion bonus now!

App Privacy

The developer, RFE/RL, Inc., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like