iPhone Screenshots

Description

Met de iPhone app ‘Examentraining Basis Marifonie’ kunt u oefenen voor het examen voor het Basiscertificaat Marifonie. Het Basiscertificaat Marifonie is het officiele bedieningscertificaat om een binnenvaart marifoon te kunnen gebruiken. Dit bedieningscertificaat heeft u nodig als u een marifoon en/of AIS zend- en ontvanginstallatie aan boord van uw schip heeft en is bedoeld voor zowel plezier- als beroepsvaart. Als u de marifoon alleen gebruikt op de binnenwateren kunt u volstaan met het basiscertificaat.
Ook geschikt voor het Belgische examen voor het VHF certificaat.

What’s New

Version 3.0.4

Nieuw in deze versie: In sommige gevallen werden bij enkele vragen vreemde tekens getoond. Soms in de vraag en soms aan het einde van zinnen. De oorzaak van dit probleem hebben wij gevonden en kunnen oplossen.
Had u dit probleem ook dan is het goed om de app eerst van uw iPhone te verwijderen en dan de nieuwe versie te installeren via uw account in de AppStore.

Ratings and Reviews

4.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Micktrick1 ,

Handig

Leuke app om jezelf te trainen! Alleen meer vragen zou beter zijn...

App Privacy

The developer, Promanent b.v., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like