Haplea: Fructe şi Legume 4+

Kidsopia

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

Iată cea mai distractivă colecție de fructe delicioase și legume sănătoase! O aplicație educativă de la Kidsopia care îi va ajuta pe cei mici să memoreze și să recunoască cele mai cunoscute fructe și legume.
Aplicația a fost creată special pentru a fi folosită de cei foarte mici. “Haplea: Fructe și Legume” va oferi copiilor posibilitatea să interacționeze cu 10 fructe și legume în varianta gratuita și oferindu-vă posibilitatea să achiziționați varianta completă oricând doriți pentru a-i oferi copilului toate cele 31 de vegetale distractive.

În primul joc copiii vor descoperi numele fructelor și legumelor prin interacțiune cu acestea: multiple animații și multă veselie îi vor ține interesați și atenți. În cel de-al doilea joc aceștia vor trebui să recunoască ce au învățat în primul joc pentru că aici Haplea cel pofticios abia așteaptă să fie hrănit. Dar multă atenție! Haplea nu mănâncă orice; Haplea este mofturos! Dar ce este clar, Haplea nu e plicticos.
Puteți să jucați alături de fetița sau băiețelul dvs. sau să îi lăsați pe cei mici alături de Haplea fără nicio grijă. Noi, cei de la Kidsopia, ne-am asigurat în cel mai mic detaliu că cei mici vor avea parte de timp petrecut într-un mediu constructiv și protejat. Spor la joacă cu folos!

În varianta gratuită a aplicației copiii se vor întâlni cu: măr, dovlecel, caisă, dovleac, roșie, pepene roșu, căpșună, cartof, ridiche, ardei gras.
Sperăm să vă placă și să ne ajutați să dezvoltăm proiectul Kidsopia pe mai departe achiziționând și restul fructelor și legumelor: mazăre, pară, prună, gutuie, piersică, struguri, lămâie, vânătă, portocală, castravete, ciupercă, morcov, rodie, usturoi, kiwi, ardei iute, cireasă, varză, ceapă, sfeclă, banană.

Vă place jocul nostru? Dacă da, daţi-ne un rating bun!
Comentarii? Sugestii? Vă ascultăm!

Kidsopia oferă o gamă largă de jocuri distractive şi modalităţi creative de a învăţa copilul lucruri noi.
Platforma Kidsopia este perfectă pentru micuţii de 2 şi 3 ani, pentru copii de grădiniţă (de la 4 la 5 ani) şi pentru cei care abia acum încep şcoala (6 şi 7 ani), prezentându-le multe din ideile de bază şi noţiunile pe care un copil trebuie să le înţeleagă şi să le stăpânească corect.
Kidsopia este o platformă educaţională bazată pe studiul UNICEF: “Repere Fundamentale pentru Învăţarea Timpurie a Copilului de la Naştere până la 7 ani” (RFIDT).

Ne-am bazat pe exerciţiu şi practică ca fundament în procesul de învăţare al domeniilor precum ştiinţă (matematică, geometrie, fizică, chimie), biologie (corpul uman, animale, plante), artă (colorat, desenat, pictat), logică (puzzle-uri de imagini şi cuvinte), dezvoltarea emoţională (conştiinţa de sine, încrederea în sine, moduri de a face faţă şi a înţelege sentimentele).
Cu ajutorul platformei Kidsopia copilul va trece printr-un proces constând în 3 etape:

1. Acumularea şi înţelegerea noilor concepte.
2. Fundamentarea acestor noţiuni prin procesul de exersare.
3. Dezvoltarea capacităţii de a recunoaşte, asocia şi aplica aceste noi informaţii.

Scopul aplicaţiilor din Kidsopia este ca cei mici să înveţe într-o manieră relaxată, jucăuşă şi inteligentă conceptele expuse mai sus.

Mai multe detalii pe: http://www.kidsopia.ro

Limba: Româna (România, Moldova)

What’s New

Version 2.1.27

Optimizari pentru iOS 10.2

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Kalielle ,

Toddler loves it

Our child has been playing with this app since she was a baby and it has become a classic in our household. Great for learning the names of fruits and vegetables in Romanian. Beautiful, whimsical art and animations. We love it!

App Privacy

The developer, Kidsopia, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Education
Education
Education
Education
Education
Education

You Might Also Like

Education
Reference
Education
Education
Reference
Education