iPhone Screenshots

Description

iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniul mobil sau al telecomunicatiilor.

iDevice.ro este “casa” celei mai mari comunitati a utilizatorilor de iPhone, iPad, iPod Touch-uri si Mac-uri din Romania, forumul de discutii fiind cel mai bun loc pentru a rezolva o problema ori pentru a cere un sfat in legatura cu achizitia unui produs.

iDevice.ro va pune la dispozitie aceasta aplicatie din App Store prin intermediul careia puteti afla rapid toate noutatile care sunt publicate pe blog, un sistem de notificari Push anuntandu-va de fiecare data cand apare un articol nou, peste 45.000 de utilizatori folosindu-l in mod constant.

iDevice.ro este recunoscut ca fiind cea mai buna sursa de informatii cu privire la produsele Apple, editorii publicand si review-uri pentru aplicatii disponibile in App Store dar mai ales pentru produsele lansate de catre compania americana, review-uri care ajuta mii de oameni sa ia decizia corecta cu privire la achizitioarea unui calculator, a unui telefon mobil, a unui accesoriu sau a unei tablete.

iDevice.ro este ales zilnic de peste 20.000 de romani si trebuie sa fie si alegerea ta! Aplicatia iDevice.ro are implementat sistemul Background App refresh care iti actualizeaza automat articolele chiar si in timp ce utilizezi alte aplicatii, iar fiecare sectiune de articole afiseaza articole noi pe masura ce acestea sunt disponibile. Exista posibilitatea ca initial fiecare sectiune sa nu aiba vreun articol sau sa aiba putine articole, insa pe masura utilizarii sale toate sectiunile vor fi automat completate!

What’s New

Version 1.0.8

- nou sistem de notificari push
- rezolvarea unor probleme de functionare.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

PhilKing1 ,

Ma bucur ca a aparut!

👏👏👏

Laurentiu Pocea ,

Foarte tare!

👍👍👍

Drakos78 ,

5 stele bine meritate

Cea mai buna versiune de pana acum.

App Privacy

The developer, Adrian Gabor, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer's privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Information

Seller
Adrian Gabor
Size
10.6 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like