Screenshots

Description

Training van maar liefst 1.13 uur met direct resultaat. Je kent hierna de 1500 meest voorkomende woorden N-F. Alle teksten met uitspraak door native speakers, zodat je gelijk ook je uitspraak kunt checken en verbeteren.

INHOUD
1. basislijst meest voorkomende Franse woorden
2. korte conversatiezinnetjes (formules)
3. belangrijkste bijwoorden
4. belangrijkste bijvoeglijke naamwoorden
5. veelvoorkomende plaatsbepalingen
6. het weer, weersvoorspelling
7. tijdsbepalingen
8. de tijd, kloktijden
9. overige tijdsbepalingen
10. leeftijd, relaties, small talk
11. ontkenningen, vergelijkingen, nuanceren
12. vragen stellen (voorbeeldzinnen)
13. kleuren, stoffen, maten, gewichten
14. entertainment, opschriften in Frankrijk

- Handige basisgrammatica Frans
- Zoekfunctie N>F en F>N met uitspraak
- Duidelijke inleiding met uitleg

**Zelfstudie taaltrainer Frans voor beginners en gevorderden.**
Met inspreekpauzes en uitspraakcorrecties, zowel tekst als geluid N-F. Topkwaliteit van native speaker docenten (geen computerstem) en tolkenvertalers. Razendsnelle methode om je actieve Franse woordenschat uit te breiden.

**Hoe werkt de iFrans taaltrainer?**
Deze taaltrainer is een afgeronde zelfstudiecursus om Frans te leren en te oefenen op ieder moment thuis of onderweg. Deze cursus is heel eenvoudig en leert je de meest voorkomende Franse woorden. Na deze cursus heb je je actieve woordenschat uitgebreid, je uitspraak verbeterd en heb je minder moeite met Frans spreken en verstaan.
Je hoeft deze taaltrainer maar één keer te downloaden. Ook te gebruiken in de vergaderstand. Geen internet verbinding nodig. Je hebt je iFrans cursus altijd bij je.

**Simpel te gebruiken, de cursus start automatisch met tekst en geluid.**
Eerst hoor je in het Nederlands de te vertalen tekst, dan is er een korte spreekpauze om zelf de Franse tekst uit te spreken, daarna hoor je de Franse vertaling. Zo hoor je of je de juiste vertaling kende en ook of je deze op de juiste wijze uitsprak.
Je kunt luisteren, uitspreken en lezen tegelijk. De teksten met geluid komen achter elkaar automatisch op je scherm. Maar je kunt ook alleen luisteren, of alleen lezen (zet het geluid op stop en blader door de teksten).

**Oefenen op elk moment, wanneer je maar wilt met direct resultaat.**
Deze iFrans taaltrainer is ideaal om overal je Frans te oefenen.
Oefen onderweg in de trein, vliegtuig, bus, tijdens fitness, klussen, tuinieren, wandelen, fietsen, joggen, wachten, de hond uitlaten, in de rij staan, op het strand, aan de rand van een zwembad. Benut je verloren momenten en voor je het weet, spreek je deze prachtige taal!

Deze cursus is ontwikkeld door een team van native speaker docenten en tolken-vertalers Frans van taleninstituut Interculture. Gebaseerd op 15 jaar ervaring met het geven van cursussen Frans voor bedrijven, overheden en particulieren in Nederland.
De inhoud van deze iFrans app is ontwikkeld als een mobiele variant van de Interculture taaltrainers Frans op audio-cd's (cd 1 Interculture taaltrainer Frans 3 cd's). Meer info en voorbeeld geluidsfragmenten op www.interculture.nl Heb je tips voor verbetering? Mail het ons info@interculture.nl

App developed by BtStSoft

What’s New

Version 3.1

Verbeteringen voor iOS13

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
Interculture
Size
63.6 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
4+
Copyright
Price
$2.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like