Imobiliare Residentialist 4+

S.C. MachteamSoft S.R.L

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Găsești cele mai atractive anunțuri imobiliare (apartamente, case, terenuri). Vrei să cumperi sau să închiriezi apartamente, case sau vile? Avem locuința perfectă pentru tine. Te-ai săturat să trăiești într-un apartament închiriat și vrei să devii proprietar? Cumpără apartamentul sau casa visurilor la cel mai bun preț.

Cu Residentialist vei găsi garsoniere şi apartamente de vânzare şi de închiriat în toate orașele din România. Cumpără, închiriază și vinde apartamente, case și terenuri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Galați, Brașov, Sibiu sau Oradea. Pe Residentialist găseşti anunțuri imobiliare din toată țara. Fie că vrei să găsești case ieftine sau să cauți un duplex cu privelişte deosebită, noi îți vom ghida pașii spre casa ideală.

Ești într-o misiune contratimp pentru a-ți găsi un apartament de vânzare sau de închiriat sau cauți un teren la un preț accesibil? Residentialist răspunde cu mii de anunțuri de la agenții imobiliare, dezvoltatori imobiliari, cât și de la proprietari.

Dacă ești în căutarea unui apartament, Residentialist este partenerul tău de încredere. Datorită filtrelor disponibile pentru anunțuri imobiliare, vei putea să îți personalizezi căutarea cu ușurință, indiferent de oraș. Folosește harta pentru a-ți limita căutarea la zona dorită. Fie că vrei să găsești anunțuri cu apartamente de închiriat, case de vânzare sau chiar licitații imobiliare, aplicația noastră îți simplifică căutările.

App Privacy

The developer, S.C. MachteamSoft S.R.L, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Contact Info

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Identifiers
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Lifestyle
News
Food & Drink
Travel
Shopping
Travel

You Might Also Like

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle