Screenshots

Description

Aplicatia Asociatiei Bolnavilor cu Limfoame este realizata cu scopul de a veni in sprijinul pacientilor care sufera de aceasta boala.

Aplicatia Asociatiei Bolnavilor cu Limfoame este realizata cu scopul de a veni in sprijinul pacientilor care sufera de aceasta boala.

Dorim sa crestem nivelul de cunostinte despre aceasta afectiune pentru a recunoaste semnele si simptomele, ceea ce ar duce la o depistare timpurie a bolii si la posibilitatea inceperii tratamentului la timp.

In aceasta aplicatie, veti regasi toate informatiile importante despre Limfom, problemele asociate acestei afectiuni, simptome la debut, posibile tratamente plus alte informatii validate si verificate medical care sunt de interes pentru pacienti sau apartinatori.Cele mai importante facilitati oferite de aplicatie:

· Toate informatiile utile despre limfom se afla la un click distanta;

· Utilizatorii primesc notificari in timp real despre informatiile nou publicate;

· Sectiunea “Forum” este special conceputa pentru a forma o comunitate unde pacientii isi pot impartasi propriile experiente si pot sustine dezbateri pe diverse subiecte legate de limfom;

· Sectiunea “Intreaba medicul” faciliteaza accesul rapid la informatii medicale primite de la un medic specialist in hematologie.

App Privacy

The developer, Digital Agency Romania, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like