Inspire Salons 4+

Angelina Valentinova

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Влез в клуба на нашите специални клиенти - в това приложение ще откриеш тайни оферти, подаръци и специални предложения от програмата за лоялни клиенти на салони Inspire - първата верига от бизнес клас салони за красота в България. Събирай точки с всяко посещение в салоните и получавай страхотни награди.

Програмата за лоялност възнаграждава лоялните ни клиенти като им дава възможност посредством модерно мобилно приложение да трупат точки с всяко посещение, които впоследствие да обменят срещу страхотни награди, отстъпки, безплатни процедури и много други. В секция лоялност регистрирате еднократно своя профил и след това с лекота следите през телефона си натрупаните точки, възможни награди и специални оферти в периода на кампанията. Получавате точки с всяка процедура, направена в съответния Inspire салон, които след това могат по своя преценка да обменят за посочените за всеки обект награди, отстъпки, безплатни поцедури и други. Получаването на точките се верифицира от нашите екипи след всяка процедура.

What’s New

Version 1.5

Added password reset functionality. Improvements and fixes.

App Privacy

The developer, Angelina Valentinova, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Dupissima
Health & Fitness
Sofia Coin
Health & Fitness
Agaia Life
Health & Fitness
B-Assist
Medical
Consento
Medical
MyPulseFit
Health & Fitness