iPhone Screenshots

Description

Disa karakteristika rreth platformës:

-Pagesa të shpejta dhe të sigurta-

Metodat e pagesës: Transferim direkt bankar, Fakturë - Rechnung, PayPal (Visa, Mastercard, Amex etc...


-Hyrja dhe regjistrimi-

Klientët mund të bëjne porosi edhe pa u regjistruar.
Poashtu kanë mundësi të hyrjes edhe përmes llogarisë Facebook dhe Google.


-Lista e dëshirave-

Ne ofrojmë listën e dëshirave për të gjithë përdoruesit që të kenë qasje më të shpejtë me produktet që ata kanë pëlqyer në platformë.


-Mbështetja-

Ekipa jonë janë online 24/7 në kanalet tona online të support-it duke përfshirë përmes nr. të telefonit (Viber, WhatsApp), Livechat, email adresës dhe rrjete sociale në të cilat jemi prezent.

Blerje të këndshme,
Ekipa Islamshop

Information

Seller
Selami Hyseni
Size
18.4 MB
Category
Shopping
Compatibility

Requires iOS 13.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
17+
Unrestricted Web Access
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like