Istorie10 pentru examene 4+

Istoria României

StartQ Software SRL

Designed for iPad

    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

Istoria României pentru examene și Admitere - Popoare și spații istorice; Oamenii, societatea și lumea ideilor; Statul și politica; Relațiile internaționale - toate într-o singură aplicaţie!

"Simplu și la subiect. Exact ceea ce ai nevoie pentru pregătirea testelor și a examenului de Bacalaureat sau de Admitere la materia Istoria României."

Aplicația Istorie10 este realizată de un grup de programatori și profesori de Istorie. Conținutul se bazează pe programa analitică valabilă în învățământul liceal din România. Una dintre caracteristicile acestei aplicații este faptul că încearcă să ofere explicații pe înțelesul tuturor elevilor, dorind prin aceasta să-i ajute să înțeleagă istoria României și nu doar să memoreze date și evenimente. Sperăm că această aplicație va face ora de istorie mai simplă și mai atrăgătoare.

Aplicaţia se adresează în mod special elevilor și absolvenţilor care urmează să susţină un examen de Admitere din Istoria României, dar și profesorilor care sunt interesaţi de acest domeniu.

Succes la Istorie10!

What’s New

Version 2.1.1

Fixare eroare căutare lecții
Compatibilitate iOS 13

App Privacy

The developer, StartQ Software SRL, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Education
Education
Business
Business
Education
Education

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education