iPhone Screenshots

Description

En unik app med 100 kort för dig som på ett enkelt sätt vill arbeta med din självkännedom, självkänsla och harmonin i vardagen. Ger möjlighet till ökad trygghet, större glädje och bättre relationer.

På varje kort finns texten Idag väljer jag att vara ... eller Idag väljer jag att känna mig ... och ett ord som beskriver en känsla, sinnesstämning eller egenskap.

Appen hjälper dig att bli medveten om att du har makten att välja din sinnesstämning och din respons på det som händer dig i din vardag i smått och i livet i stort. Du blir också medveten om hur enormt många positiva egenskaper och sinnesstämningar som du faktiskt har tillgång till. Det är en styrka om du någon gång skulle tvivla på dig själv och dina resurser.

Jag väljer att vara-appen är ett hjälpmedel för dig som vill arbeta med din personliga utveckling. De ser enkla ut och de är enkla att använda, samtidigt som effekten kan vara riktigt kraftfull om du använder dem fullt ut.

I appen beskrivs bland annat fem olika övningar.

EXEMPEL PÅ ÖVNING: Dra ett kort varje morgon. Definiera vad ordet betyder för dig. Var så specifik du kan och måla upp situationer där du skulle vilja vara eller har varit på det sätt som kortet säger. Försök hela dagen att vara den egenskap eller känna den sinnesstämning som står på kortet. I slutet av dagen reflekterar du över hur det kändes. Vad kändes bra och mindre bra? Vågade du vara i känslan fullt ut eller bara lite? Klappa dig själv på axeln för allt du gjorde och lyckades vara! Efterhand kommer du att märka att det blir enklare att styra dig själv och välja sinnesstämning efter situation, oavsett vad som faktiskt händer omkring dig. Det är så du steg för steg tar kommandot över ditt liv. Det är inte omständigheterna i ditt liv som ska styra hur du mår, det är du!

HUR DU ANVÄNDER APPEN
Antingen knackar du fram ett slumpmässigt kort varje morgon – eller använd tjänsten Daglig inspiration, så kommer det upp på din skärm automatiskt på valfria dagar och tider.

Alla kort går att bläddra mellan.

Du kan också välja Nytt kort längst ner till vänster, så kommer ett slumpmässigt kort upp.

Du kan bläddra mellan framsidorna genom att välja ”Visa alla kort” under Inställningar, så att du kan välja ett kort som du vill jobba vidare med.

När du knackar på kortet i mitten zoomas det ut mot dig. Det går att zooma ytterligare genom att knipa eller dra ut med fingrarna i bilden.

Vänd på kortet genom att antingen dra fingrarna från vänster till höger (eller tvärtom), eller rör vid listen längst ner på skärmen så att alternativen Dela, Vänd kortet och Tillbaka kommer upp.

Med hjälp av funktionen Dela i nedre vänstra hörnet kan du visa upp kortet och/eller appen för vännerna.

Du kan välja musik till appen från ditt iTunes-bibliotek, om du vill.

DAGLIG INSPIRATION
Här kan du välja ett eller flera scheman för när du vill ha din inspiration i form av en push notis på din skärm.

Välj dagar och tidpunkt på dagen, tryck på Spara högst upp i högre hörnet.

Om du inte väljer någon dag, och en tidpunkt längre fram idag, kommer inspirationen upp endast en gång.

För att radera ett schema, dra med fingret horisontellt över schemat på skärmen.

När din Dagliga inspiration kommer upp på startskärmen, dra med fingret över den, från vänster till höger, så kommer ditt kort upp direkt!

What’s New

Version 1.2

- Fasta mindre buggar.

Information

Seller
Kreativ Insikt Sverige AB
Size
41.7 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Kreativ Insikt 2014
Price
$4.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like