Jkl Kiinteistömestarit 17+

Mobimus Oy

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Jkl Kiinteistömestarit parantaa asumisviihtyvyyttäsi tuomalla kaiken asumiseen liittyvän informaation sähköiseen asiointikanavaan. Sinun hyvinvointi ja asumisviihtyvyys on Arucolle tärkeä asia ja haluamme sitä lisätä tällä kanavalla!

Mietimme jatkuvasti miten asumisviihtyvyyttä voisi parantaa tuomalla lisää informaatiota sekä toiminnallisuutta ulottuvillesi siten, että saisit tietoja viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta.

Asumisviihtyvyyteen vaikuttavia tekijöitä on monia ja yksi tärkeimmistä on se, että taloyhtiön eri osapuolet ovat tietoisia taloyhtiön niistä asioista, mitkä osakkaille ja asukkaille kuuluvat.

Sähköisen asioinnin kanavana luomme sinulle mahdollisuuden saada informaatiota ja hoitaa asumiseen liittyvät asiat sinulle sopivana ajankohtana ajasta ja paikasta riippumattomasti. Pääset tekemään ilmoituksia ja tilauksia isännöitsijätoimistollesi sinulle sopivimpana ajankohtana ja tietysti paikasta riippumattomasti. Tuomme lisäksi mahdollisuuden saada informaatiota asumisympäristöstäsi sekä pääset yhdellä kirjautumisella kaikkien taloyhtiösi yhteistyökumppaneiden tarjoamiin tietoihin keskitetysti.

Mielestämme jokainen taloyhtiö on oma yhteisönsä ja jokaisella yhteisöllä on oma tahtotilansa miten kehittää yhteisön asumisviihtyvyyttä eteenpäin. Siksi tarjoamamme sähköinen asiointikanava on laajennettavissa taloyhtiösi tarpeet huomioiden.

What’s New

Version 5.2.1

Korjattu ongelma pdf-tiedostojen avautumisessa joillakin järjestelmäversioilla.

App Privacy

The developer, Mobimus Oy, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities