Screenshots

Description

Krijuar më 5 shkurt 2010, Jetaoshqef është platforma më e madhe e lajmeve unike, argëtuese dhe sociale në hapësirën shqipfolëse. Nga vijnë materialet? Nga ju dhe komuniteti. Përveç kësaj, ne lundrojmë kudo ku ka shqiptarë dhe ju sjellim nga andej më të mirën duke argëtuar qindra mijëra vizitorë në ditë. Të gjitha materialet tuaja janë të mirëpritura dhe ne do të vendosim nëse janë të denja apo jo për tu ndarë me të tjerët. Gjithashtu, Jetaoshqef funksionon si një rregullator për jetën tuaj, duke promovuar dukuritë pozitive dhe denoncuar ato negative. Ne do të lidhemi me ju, t'ju përfshijmë dhe me shpresë herë pas herë, të ndryshojmë jetën tuaj..

What’s New

Version 1.2.4

new tabs

Ratings and Reviews

3.2 out of 5
9 Ratings

9 Ratings

Leart Zajmi ,

suksese te metejshme :)

gjithmone ka vend per permiresim, por nuk eshte keq

Cabanot ,

Pershkrim

JOQ.al ca esht kjo m

Arbion ,

Nuk ja vlen te istalohet.

Shume keq. Nuk lexojme dot nje lajm se dalin reklama. Hiqeni fare ose rregullojeni aplikacionin.

App Privacy

The developer, Jeta Osh Qef, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like