Screenshots

Description

De Julius leiderschaps-app ondersteunt leidinggevenden in gerichte en effectieve communicatie met medewerkers en collegae.

Om als leidinggevende gericht en effectief te kunnen communiceren zijn een drietal aspecten van cruciaal belang: dialoog, gedrag en leiderschap.

Deze drie aspecten hebben wij onder gebracht in één handig instrument: de Julius leiderschap-app.

De app ondersteunt en geeft hands-on advies op het gebied van gericht leiderschap en effectieve communicatie.
Naast specifieke inhoudelijke informatie ter voorbereiding van een individueel gesprek aan de hand van de drie pijlers (Dialoog, Gedrag en Leiderschap) geeft de app een samenvattend advies over de optimaal te voeren gespreksstrategie met de betreffende medewerker.

Nadat het daadwerkelijke gesprek gevoerd is, maak je in de app een gespreksverslag. Tevens krijg je een uitgebreide rapportage (om uit te printen, te mailen of op te slaan) met de keuzes die gemaakt zijn, het advies en het gespreksverslag.

Door gebruik te maken van de Julius leiderschaps-app zorg je dat effectief en gericht leiderschap, communicatie en gedrag op een nog hoger niveau zullen komen en blijven.

De app is inhoudelijk enkel te gebruiken in abonnementsvorm, dus ben je enthousiast om te beginnen of wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op julius-leiderschap.nl en neem contact met ons op over de diverse mogelijkheden en abonnementsvoorwaarden.

What’s New

Version 1.5

- Bugfixes

Information

Seller
Julius B.V.
Size
21.3 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like