Skärmavbilder

Beskrivning

För att spela appen krävs iPhone 4S, iPad 2 eller senare versioner.

Kan du flyga luftskeppet Valborg hela vägen till Nordpolen? Spela en ny bana varje dag fram till julafton på ett äventyr genom 24 spännande banor. Styr luftskeppet och hjälp Selma och Efraim att nå tomtens rike.

Surfa med vindar och flyg genom magiska vinterlandskap - men undvik oväder, berg och andra hinder på din väg mot målet. När du flyger luftskepp gäller det att planera i förväg.

I ”Selmas saga” kan du spela 24 unika banor - en ny bana varje dag fram till julafton:
- Programmera luftskeppets väg genom att i förväg sätta ut pilar på rätt plats i banan. De får skeppet att stiga, åka neråt eller rakt fram.
- Välj rätt vindar att för att ta dig i mål och undvik hinder på vägen.
- Dra i spaken för att lätta ankar och se hur skeppet flyger.
- Spara upp till fyra pågående spel på en och samma enhet.

Spelet erbjuder en kombination av pedagogik och underhållning. Banorna tränar din förmåga att planera i förväg och tänka i flera steg på ett lekfullt och spännande sätt. Det kan ses som en väldigt förenklad introduktion till att lära sig programmering.

Appen är framtagen i samarbete med barn och noga testad för att vara rolig och spännande för barn från 6 år, men erbjuder även utmaningar för äldre barn.

Nyheter

Version 1.0.1

- Stöd för iOS 7.1
- Mindre buggfixar

Appintegritet

Utvecklaren Sveriges Television AB har inte informerat Apple om dess integritetspraxis och hantering av data. Det finns mer information i utvecklarens integritetspolicy.

Ingen information tillhandahållen

Utvecklaren måste tillhandahålla integritetsinformation i nästa appuppdatering.

Support

  • Familjedelning

    Upp till sex familjemedlemmar kan använda den här appen när Familjedelning är aktiverad.

Du kanske också gillar