Screenshots

Description

Aplikacioni Juvenilja® është një mënyrë e shpejtë për të porositur ushqimin tuaj të preferuar në çdo orë të ditës. Sistemi i pikëve ju mundëson të përfitoni zbritje pas çdo 200 pikëve të grumbulluara në porositë tuaja duke kursyer konsiderueshëm para pas çdo blerje.

Delivery
Personalizoni dhe vendosni porosinë tuaj dhe ne menjëherë jua dërgojmë me flotën tonë.

Shpërblime
Ndiqni Pikët tuaj dhe shlyeni Shpërblimet duke i përdorur brënda afatit. Merrni oferta të personalizuara si një anëtar i Juvenilja®. Gjithashtu pasi të keni përdorur një herë 200 pikë ju përfitoni një surprizë për ditëlindjen tuaj.

Tracking
Mund të shikoni në kohë reale porosin tuaj se ku ndodhet motoristi.

Share Juvenilja
Ndajeni Aplikacionin Juvenilja® me miqt tuaj dhe ju të dy përfitoni pikë shtesë në porosin e radhës.

Rezervimi
Mund të rezervoni nga aplikacioni Juvenilja® drekën ose darken tuaj në ditën dhe orën e preferuar.

Sugjerimi i Shefit
Pjata javore të personalizuara e bëjnë edhe më të larmishme zgjedhjen tuaj për të provuar specialitete nga kuzhina jone e mrekullueshme.

Menu Preferuar
Mund të ruani artikujt e preferuar ne Home për të ri-porositur ato.

What’s New

Version 1.1

- Përditësim i dezajnit në seksione të ndryshme
- Rregullime problemesh të identifikuara në versionin e kaluar

- Design update on different sections
- Bug fixing identified from the previous version

App Privacy

The developer, Juvenilja, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer's privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Location

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Information

Seller
JUVENILJA SHPK
Size
122.3 MB
Compatibility

Requires iOS 12.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Albanian

Age Rating
4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like