Screenshots

Description

Denna " Köpa aktier " app är för alla som är intresserade av handel med aktier på börsen. Visa verkliga aktuella aktievärden och lär dig hur du kan köpa svenska lånefinansierade aktier. All information som du behöver för att kunna bedriva handel med aktier med en liten deposition är tillgänglig på ett ögonblick.

Du kan följa aktier på t.ex. OMX S30 CAP index, NASDAQ och DAX index, inklusive levande grafer som visar faktiska aktiekurser på dessa börser. Samtliga aktier visas så att du kan bestämma i vilka aktier du vill investera. Med denna app får du lära dig hur du kan köpa aktier på nätet på den svenska börsen med små belopp från 1.000 kr. Handel med små belopp kallas även kallad CFD-handel. Ett Kontrakt för skillnad (CFD) är ett avtal mellan en köpare och säljare. Det är ett avtal att säljaren betalar skillnaden mellan öppnandepriset och avslutningspriset. CFD är ett hävstångsinvesteringsinstrument som gör att du som investerare kan erhålla ekonomiska fördelar i både stigande och en fallande valutakurser.

I denna app hittar du praktiska fallstudier om hur vinst görs genom handel med aktier via CFD-handel på S30 index. Dessutom ingår några tips så att du kan begränsa din risk samtidigt som du investerar.

Vill du ha ytterligare förklaringar till hur du handlar med aktier? Följ minikursen och lära dig principerna för CFD i några korta steg. Det finns också en extra ordlista där de vanligaste investeringstermerna förklaras tydligt.

Slutligen kan du jämföra ett antal mäklare.

De viktigaste delarna av denna " Köpa aktier " app i korthet:
•Följ minikursen om handel med aktier på OMXS30 index och andra.
•Lär dig av andra investerares erfarenheter.
•Lär dig de vanligaste investeringstermerna.
•Se aktuella värden för alla aktier i NASDAQ index och DAX index S30.
•Varje aktie är visuellt representerad.
•Hitta råd om aktieförvärv / inköpsprocess.
•Jämför mäklare.

Vi önskar dig mycket nöje med denna " Köpa aktier "app!

What’s New

Version 2.0.0

Den här appen har uppdaterats av Apple för användning av Apples senaste signeringscertifikat.

- Bugfixes

App Privacy

The developer, AdsVentures Internet Media, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like