Kaldata - IT новини, телефон‪и‬ 4+

IT новини, телефони, компютр‪и‬

Kaldata Ltd

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Новини за технологии, телефони, хардуер, компютри, игри, криптовалути и ревюта.

Официално приложение на Kaldata.com. Следете всички новини за технологии, смартфони и компютри. Разгледайте стотици ревюта на най-новите технологични джаджи, игри и телефони. Актуални новини за криптовалути, Бикойн, Етериум и други.

Kaldata.com е една от най-старите онлайн медии в България и най-популярният български сайт за софтуерни, хардуерни, технологични и геймърски новини. Постигнахме това като предложихме на своите десетки хиляди потребители най-актуална информация за света на високите технологии. Към днешна дата това е най-големият и популярен сред софтуерните и хардуерни новинарски портали със своите над 50 000 уникални посещения ежедневно и над 1 500 000 месечно.

Информацията в сайта се обновява ежеминутно, което го прави една от най-актуалните и динамични медии у нас. В каталога му могат да бъдат намерени последни версии на някои от най-известните и популярни софтуерни приложения.

Много популярна част на сайта е форумът, който през последните няколко години се наложи като един от най-големите и посещавани в България. Разнообразните му раздели дават широко поле за изява, търсене и предлагане на помощ, не само по въпроси свързани с технологиите.

Не пропускайте последните новини от света на технологиите където и да сте. С нашето приложение можете лесно и бързо да четете и коментирате новините ни по-удобно от всякога.

What’s New

Version 5.0.0

- подобрения в дизайна
- оправни бъгове

App Privacy

The developer, Kaldata Ltd, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News