Screenshots

Description

De KAM-formulieren App is ideaal om alle mogelijke formulieren digitaal in te vullen en te verzenden.

De App richt zich op allerlei KAM (Kwaliteit-, Arbo- en Milieu) gerelateerde formulieren, maar beperkt zich hier niet toe. Ieder idee is wel uit te werken! Met name de formulieren welke vanuit certificeringen als VCA, ISO9001, ISO14001, ISO45001, CKB of een BRL gevraagd worden, zijn middels goede, slimme, praktisch opgezette formulieren te verkrijgen of te maken.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan;
- Werkplekinspecties
- Toolboxmeetings incl. aanwezigheidsregistratie
- Taakrisicoanalyses
- Incidentenmeldingen
- Leveranciersbeoordelingen
- Klanttevredenheidsmetingen
- Klachtenregistratie
- Werkbonnen
- Urenregistraties
- Onderhoudsbonnen voor bijv. STEK
- DKS bij schoonmaak
- Projectschouwing vooraf
- Kwaliteitsmetingen en -controles
- Bezoekverslagen enz.

Formulieren worden in overleg met u op maat gemaakt en conform uw wensen ingericht. Daarbij zijn er allerlei slimme opties voor invoegen van foto’s, handtekeningen, databronnen, invoegen documenten, GPS-locaties, voor ingevulde namenlijsten en meer.
Alles wordt geheel voor u opgezet en ingericht. Kant en klaar en direct geschikt om uw registraties digitaal in te (laten) vullen en verwerken!

Ontvang de formulieren in de App en E-mail met PDF-rapportage in uw eigen huisstijl. Na het verzenden ontvangt u het formulier per E-mail middels een PDF of automatisch geordend in OneDrive of Google Sheets!

Mogelijkheden met toegang tot een platform voor het beheer van uw registraties, gebruikers, databronnen en meer!

Wenst u zelf formulieren aan te maken, dan bestaat die mogelijkheid ook. Informeer naar de opties!

Het onderweg en op locatie verzamelen van data is eenvoudig met deze formulieren app. Gebruikers hebben altijd de juiste formulieren bij zich op de telefoon of tablet, ook als er even geen verbinding is. De App werkt ook prima offline en wacht met verzenden tot er weer verbinding is.

Wilt u via een verzoek sturen naar de gebruiker om een formulier in te vullen of af te ronden? Ook dat is mogelijk! Vraagt u bijvoorbeeld gerust aan uw uitvoerder om de maandelijkse werkplekinspectie uit te voeren door een instructie te verzenden via de App. Ook deels vooraf ingevulde formulieren behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Toegang tot de App alleen met een account. Neemt u contact op voor de mogelijkheden en een opgave van de kosten. Een proefperiode toegang krijgen voor een demo is uiteraard mogelijk.
Eenmaal overtuigd van de mogelijkheden die de App u biedt, geeft u aan welke gebruikers binnen uw organisatie de App gaan gebruiken en wordt dit voor u ingericht.

Het aantal gebruikers per account is onbeperkt en gratis. U kunt aangeven welke gebruiker toegang krijgt tot welk formulier.
Met uw account kunt de formulieren invullen met de App op ieder mobiel apparaat, maar u kunt ook formulieren invullen in een browser met de Webclient en een link van het formulier versturen via e-mail of op uw website zetten.

Bespaar tijd en papier! Ga vandaag nog digitaal en laat uw formulieren invullen met de KAM Formulieren App!

What’s New

Version 6.2.4

In deze versie hebben we een issue opgelost met het vernieuwen van mappen die ontbrekende databronnen bevatten.

Information

Seller
Gerben de Vries - KAM-advies & begeleiding
Size
21.2 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like