Screenshots

Description

A zalaegerszegi Kandiko Optika mobil applikációja. Célunk, hogy az applikáció segítségével megkönnyítsük a kapcsolattartást ügyfeleinkkel. Vásárlóink az adataikat, vizsgálataikat és megrendeléseiket bármikor elérhessék és könnyedén tudjanak látásvizsgálatra jelentkezni az optikánkba.

Az 1993-ban nyitott üzlet névválasztásával jelezni szerettünk volna, hogy a csúcsra, a minőségre törekszünk. Szerettük volna felhívni a figyelmet a jó látás fontosságára, egyúttal utalni szerettünk volna a kíváncsiságra, az újra, a korszerűre, a divatosra való törekvésünkre is.
Számunkra legfontosabb, az Ön tökéletes látásának biztosítása. Ezért is tekintettük alapvető fontosságúnak, hogy az üzletben folyamatos legyen a szakorvosi vizsgálat, és, hogy a vizsgálatokat a lehető legkorszerűbb eszközökkel végezzük. A látáskorrekción túl, törekszünk a szem általános állapotának feltérképezésére, javaslatokat adtunk az esetlegesen felmerülő problémák kezelésére.
Szakembereink naprakész ismeretekkel rendelkeznek, továbbképzésükről folyamatosan gondoskodunk.
Fontos számunkra, hogy Ön, minden szempontból elégedetten távozzon az üzletünkből, és arra kérjük, hogy kedvező tapasztalatait ossza meg barátaival, ismerőseivel.

What’s New

Version 1.1

bug fixes

Information

Seller
INweb-Solutions Informatikai Szolgaltato Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Size
18.1 MB
Category
Shopping
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Kandikó Optika
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like