Kandikó Optika 4+

INweb Informatika

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

A zalaegerszegi Kandiko Optika mobil applikációja. Célunk, hogy az applikáció segítségével megkönnyítsük a kapcsolattartást ügyfeleinkkel. Vásárlóink az adataikat, vizsgálataikat és megrendeléseiket bármikor elérhessék és könnyedén tudjanak látásvizsgálatra jelentkezni az optikánkba.

Az 1993-ban nyitott üzlet névválasztásával jelezni szerettünk volna, hogy a csúcsra, a minőségre törekszünk. Szerettük volna felhívni a figyelmet a jó látás fontosságára, egyúttal utalni szerettünk volna a kíváncsiságra, az újra, a korszerűre, a divatosra való törekvésünkre is.
Számunkra legfontosabb, az Ön tökéletes látásának biztosítása. Ezért is tekintettük alapvető fontosságúnak, hogy az üzletben folyamatos legyen a szakorvosi vizsgálat, és, hogy a vizsgálatokat a lehető legkorszerűbb eszközökkel végezzük. A látáskorrekción túl, törekszünk a szem általános állapotának feltérképezésére, javaslatokat adtunk az esetlegesen felmerülő problémák kezelésére.
Szakembereink naprakész ismeretekkel rendelkeznek, továbbképzésükről folyamatosan gondoskodunk.
Fontos számunkra, hogy Ön, minden szempontból elégedetten távozzon az üzletünkből, és arra kérjük, hogy kedvező tapasztalatait ossza meg barátaival, ismerőseivel.

What’s New

Version 1.1

bug fixes

App Privacy

The developer, INweb Informatika, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping