Karta e Studentit 4+

Data Loyalty srl

Designed for iPad

    • 3.0 • 2 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Ky aplikacion praktik dhe i shpejtë i jep mundësi studentit të njohë dhe të përfitojë jo vetëm shërbimet që ofrohen me çmime të reduktuara përmes kartës së studentit por edhe të njoftohet në kohë reale për promocione apo aktivitete të ndryshme, të cilat organizohen në qytetin tonë.

Ҫdo shërbim i ofruar gjendet duke klikuar mbi ikonën “Shërbime Publike” dhe mbi ikonën “Shërbime Private”, si dhe në hartën e aplikacionit bashkë me adresën dhe informacione të tjera të nevojshme të çdo institucioni publik apo privat, të cilët tanimë janë partnerët më të mirë të studentëve të Tiranës.

What’s New

Version 1.1.1

Bug fixed.

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

App Privacy

The developer, Data Loyalty srl, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Productivity
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment