Képernyőfotók

Leírás

A Katazom alkalmazással egyszerűbbé és biztonságosabbá teszed KATA-s vállalkozásod. Mindent egy helyen rögzíthetsz az okostelefonoddal bárhol és bármikor. Nyugalmat és biztonságérzetet ad, hogy minden le van papírozva. Rendben lesz a kötelező nyilvántartásod és egy NAV ellenőrzésnél listát is tudsz adni bármikor.
Ezután nem kell majd évvégén rohangálnod, nem elfelejtett bizonylatokat keresgélni és utólag egyszerre felvinni. A bevallási kötelezettségedet pár gombnyomással könnyen letudhatod és akár online be is adhatod.

Nincs idegeskedés: az aktuális törvényi szabályozásnak megfelelően minden összeghatárra, határidőre időben figyelmeztet, semmit nem kell fejben tartanod. Számol a Kata körbe kerülésed időpontjával és akkor sem kell aggódnod, ha időközben szünetelteted a tevékenységedet.
A riasztások beállításait igényeid szerint testre szabhatod. Az értesítéseknél minden elküldött riasztást egy helyen megtalálsz, így azokat utólag is ellenőrizheted. A riasztásokról – a maximális nyugalmad érdekében – minden eseteben e-mailt is kapsz.
2019. december 31-ig teljes nyugalomban lehetsz, mert napi, vagy heti pár perccel rendben lehetnek a nyilvántartásaid és eleget tehetsz a kötelezettségeidnek is.

Az applikáció használatával időt takarítasz meg, elkerülöd a felesleges idegeskedést.

Gyorsan és egyszerűen áttekinthető lesz vállalkozásod adminisztrációja:
- Töltsd le az alkalmazást.
- Hozd létre a felhasználói fiókodat.
- Egyszer írd be a KATA-s vállalkozásod adatait.
- Állítsd be milyen módon szeretnél számlázni.
- Felveheted az első partnereket.
- Már rögzítheted is első számládat, nyugtádat.

Újdonságok

Verzió 1.0.6

Add connection with billingo and change some property.

App adatvédelme

A(z) (Innovus International Szolgaltato es Kereskedelmi Kft.) fejlesztő nem adott át információkat az Apple-nek a saját adatvédelmi eljárásairól és adatkezeléséről. További információkért tekintse meg a következőt: fejlesztő adatvédelmi szabályzata.

Nincs részlet megadva

A fejlesztőnek meg kell adnia az adatvédelmi részleteket a következő appfrissítés beküldésekor.

Több

  • Családi megosztás

    Akár hat családtag is használhatja az appot, ha a Családi megosztás be van kapcsolva.

Ezeket is kedvelheti