Képernyőfotók

Leírás

A Katazom alkalmazással egyszerűbbé és biztonságosabbá teszed KATA-s vállalkozásod. Mindent egy helyen rögzíthetsz az okostelefonoddal bárhol és bármikor. Nyugalmat és biztonságérzetet ad, hogy minden le van papírozva. Rendben lesz a kötelező nyilvántartásod és egy NAV ellenőrzésnél listát is tudsz adni bármikor.
Ezután nem kell majd évvégén rohangálnod, nem elfelejtett bizonylatokat keresgélni és utólag egyszerre felvinni. A bevallási kötelezettségedet pár gombnyomással könnyen letudhatod és akár online be is adhatod.

Nincs idegeskedés: az aktuális törvényi szabályozásnak megfelelően minden összeghatárra, határidőre időben figyelmeztet, semmit nem kell fejben tartanod. Számol a Kata körbe kerülésed időpontjával és akkor sem kell aggódnod, ha időközben szünetelteted a tevékenységedet.
A riasztások beállításait igényeid szerint testre szabhatod. Az értesítéseknél minden elküldött riasztást egy helyen megtalálsz, így azokat utólag is ellenőrizheted. A riasztásokról – a maximális nyugalmad érdekében – minden eseteben e-mailt is kapsz.
2019. december 31-ig teljes nyugalomban lehetsz, mert napi, vagy heti pár perccel rendben lehetnek a nyilvántartásaid és eleget tehetsz a kötelezettségeidnek is.

Az applikáció használatával időt takarítasz meg, elkerülöd a felesleges idegeskedést.

Gyorsan és egyszerűen áttekinthető lesz vállalkozásod adminisztrációja:
- Töltsd le az alkalmazást.
- Hozd létre a felhasználói fiókodat.
- Egyszer írd be a KATA-s vállalkozásod adatait.
- Állítsd be milyen módon szeretnél számlázni.
- Felveheted az első partnereket.
- Már rögzítheted is első számládat, nyugtádat.

Újdonságok

Verzió 1.0.4

Add new feature: - Cash register closing, change eula, add new feature to invoice that they inside cash register close. Change some ui element ( like order of the menu).

Információ

Eladó
Innovus International Szolgaltato es Kereskedelmi Kft.
Méret
13.9 MB
Kategória
Business
Kompatibilitás

A(z) iOS 11.0 vagy újabb verziója szükséges. Kompatibilis készülékek: iPhone, iPad és iPod touch.

Nyelvek

Angol

Korhatár
4+
Copyright
Ár
Ingyenes

Több

  • Családi megosztás

    Akár hat családtag is használhatja az alkalmazást, ha a Családi megosztás be van kapcsolva.

Ezeket is kedvelheti