Kattens Værn 4+

Martin Larsen

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Vi hedder Kattens Værn, men med vores APP kan du samle ALLE dine dyr ét sted. Vi har netop gjort det nemmere for dig, at holde styr på dine dyr.

Kattens Værn er en APP, der giver dig mulighed for at holde styr på dine kæledyr med data såsom øremærke, chipnummer, dyrlægekontakt, sidste vaccination mv. Du kan også oprette en katteagent, så du automatisk får en notifikation direkte på din mobil, når en kat du er på udkig efter er klar til adoption fra en af vores internater. Katteagenten bliver opdateret hver dag!

APP’en giver dig også mulighed for at oprette en katteagent, så du automatisk får en notifikation direkte på din mobil, når dén kat, du er på udkig efter, er klar til adoption på et af vores internater. Katteagenten bliver opdateret hver dag!

Du kan også finde en oversigt over ‘Cat Friendly’ dyrlæger tættest på dig eller søge information om akut hjælp ved tilskadekommet dyr.

Desuden findes der en del informationer om Kattens Værns arbejde og om, hvordan du kan hjælpe de vilde og herreløse katte i Danmark sammen med os.

BEMÆRK: Hvis du ikke modtager en mail fra os inden for kort tid, så tjek ,at den ikke er røget i spam-filteret.

What’s New

Version 1.0.2

Mindre fejlrettelser. Ny appikon.

App Privacy

The developer, Martin Larsen, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle