iPhone Screenshots

Description

KEKS Pay je zabavna i jednostavna aplikacija za brzo i sigurno slanje i primanje novca – i to bez ikakvih naknada! Duguješ nekome za ručak? Netko tebi duguje za karte za kino? Besplatno skini KEKS Pay i olakšaj si život. Uživaj u slatkim transakcijama već danas!

Svi su dobrodošli
Iako je KEKS Pay aplikacija Erste banke, možeš je koristiti neovisno o tome u kojoj banci ti ili tvoji frendovi imate račun bez da pritom plaćaš ikakve naknade za prijenos novca.

Stvarno brzo i jednostavno
Skini i instaliraj aplikaciju u svega 2 minute, a onda šalji ili zatraži lovu od frendova. Podatke za primanje i slanje love trebaš upisati samo jednom, a od frenda nijednom. Da bi mu poslao lovu, dovoljno je da imaš njegov broj mobitela. Da, dobro si shvatio - nema više zamornog upisivanja dugačkih brojeva i šifri!

Podijeli troškove
Želiš s frendovima skupiti lovu za rođendanski poklon, ali ne želiš voditi evidenciju plaćanja i boriti se s gotovinom? KEKS Pay je pravo rješenje za tebe! Više ne moraš brinuti jesu li svi platili i vući lovu naokolo. Kreiraj chat grupu, pozovi ekipu da se sve lijepo dogovorite i jednostavno prati uplate putem mobitela.

Pozovi frenda
Lovu možeš poslati i nekome tko nema KEKS Pay. On će dobiti SMS s uputama za preuzimanje aplikacije, a potom i tvoje uplate, u samo nekoliko klikova. Baš kao što si ti već učinio, i on će upisati IBAN na koji želi primati uplate. U slučaju da ne preuzme aplikaciju u roku od 5 dana, tebi će lova biti pošteno vraćena.

Sigurnost prije svega
Što se tiče sigurnosti, tu nemaš nikakvog razloga za brigu - brojevi kartica nisu zapisani na mobitelu, sve je kriptirano i spremljeno na zaštićenim serverima do kojih nitko ne može doći (u skladu s regulativom PCI DSS), a aplikacija je zaštićena PIN-om ili biometrijom (otisak prsta i ostale opcije). Kao što vidš, Erste banka misli na sve.

What’s New

Version 1.11

- unapređenja u radu aplikacije

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
35 Ratings

35 Ratings

Antun6 ,

Iznenađujuće odlična aplikacija!

Svojim modernim dizajnom, asistentom i jednostavnošću korištenja ova aplikacija je i nadmašila moja očekivanja. I bonus svega je što je sve (baš SVE) bespla.

Volio bih da se omogući osvježavanje razgovora povlačenjem prema dolje i brisanje pojedinog razgovora povlačenjem ulijevo.

Developer Response ,

Pozdrav i hvala puno na pohvalama i dobroj ocjeni. Drago nam je da koristiš aplikaciju redovito i probat ćemo implementirati tvoje prijedloge uskoro.
Tvoj Keks Pay tim

Nino Uzelac ,

Super

Meni jedna od najdrazih i najkorisnijih domacih aplikacija

Information

Seller
Erste & Steiermarkische Bank d.d.
Size
146.1 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Croatian

Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Copyright
© Erste&Steiermärkische Bank d.d.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like