Kenteken Check 4+

Find Dutch license plate info

Voertuigexpert B.V.

Designed for iPad

    • 4.5 • 2 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Sorry, the app is only available in Dutch because it is specifically aimed at The Netherlands. You can read the Dutch description below.

---

Met de Kenteken Check app kun je de gegevens van ALLE Nederlandse voertuigen opvragen. Vul het kenteken (met of zonder streepjes) in en krijg direct inzicht in allerlei informatie over het voertuig.

Het kenteken, merk en model kun je terugvinden in de geschiedenis tab. Je kunt voertuigen uit jouw geschiedenis ook toevoegen als favoriet, deze kun je daarna terugvinden in de favorieten tab.

Het is ook mogelijk om kentekens te vinden door te zoeken op voertuig eigenschap. Dit kan op basis van merk, model, kleur en tientallen andere eigenschappen. Selecteer één of meerdere eigenschappen en je krijgt een lijst te zien van alle kentekens met deze eigenschappen.

Kortom, met de Kenteken Check app kun je ALLE Nederlandse voertuigen opzoeken. Weet je een kenteken niet zeker? Geen probleem, de app geeft kenteken suggesties op basis van de ingevulde tekst. Klik op een kenteken suggestie om direct de gegevens op te halen.

Je kunt de gegevens van alle voertuigen inzien, dus niet alleen auto's, maar ook brommers, vrachtwagens, bussen, motoren, enzovoorts. Als je kiest voor de eigenschap 'voertuigsoort' onder het kopje 'Uitvoering' kunt je een voertuigtype kiezen.

In het voertuig scherm kunt je de kentekens verder filteren door op het filter-icoontje rechts bovenin te klikken. Vervolgens kun je de gevonden kentekens verder filteren op tientallen eigenschappen.

Heb je suggesties of heb je een fout ontdekt? Stuur dan een e-mail naar: info@voertuigexpert.nl


---

De Kenteken Check app is ontwikkeld door Voertuigexpert B.V. met behulp van de Kenteken Open Data van de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW).

What’s New

Version 6.2.0

- Three new vehicles have been added: tractor, tool and machine.
- License plates are now displayed with the license plate font.
- Accessibility improvements.

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Jochem.degraaf ,

Mooie app met veel informatie👍👍

Het zou leuk zijn als buitenlandse kentekens ook mogelijk zijn.

App Privacy

The developer, Voertuigexpert B.V., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Qenteken - Kenteken Check
Reference
Finnik iKenteken
Reference
Verkeersborden Oefenen
Education
MyStaPP
Education
Theorie Examen - 2022
Education
Theory Examen - 2022
Education