KeoBike 4+

Keolis Nederland

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Een dagje op de fiets de omgeving verkennen, geen zin om vanaf de bushalte nog een stuk te lopen of wil je na je werk nog even naar een vrijdagmiddagborrel in de stad? Met de KeoBike huur jij een fiets wanneer jij dat wilt. Met behulp van jouw smartphone reserveer je een KeoBike fiets of haal je hem direct uit een van de carrousels. Met één druk op de knop op je telefoon open je het slot en fiets je weg!

Nieuw

Versie 2.5.1

Features
- Er is een specifieke contactpagina (tenant afhankelijk) toegevoegd
- Bij het afmelden moet de service status van de fiets worden doorgegeven
- Een link naar de privacy policy is toegevoegd

Bugfixes
- We hebben diverse bugs en issues opgelost voor een betere werking van onze app. Zoals het voorkomen dat de app blijft ‘hangen’ wanneer de bluetooth aan/uit wordt gezet.

We zijn continue bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze services en onze app. Wij stellen uw feedback dan ook zeer op prijs.

App-privacy

De ontwikkelaar, Keolis Nederland, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Travel
Travel
Travel
Travel
Travel
Travel