Keysfinder 4+

Keysfin SRL

Proiectată pentru iPhone

    • Gratuit
    • Oferă achiziții din aplicație

Capturi de ecran iPhone

Descriere

Ai nevoie de identificarea unui nou client sau de o verificare a unui client existent? Esti curios de evolutia competitiei? Lucrezi in achizitii si te intereseaza detalii suplimentare despre un potential furnizor? Esti in cautarea unui loc de munca si doresti sa verifici un potential angajator? KeysFinder te ajuta, oferindu-ti rapid si usor accesul la informatii prin care poti analiza situatia reala a unei companii.

Folosind aplicația mobilă KeysFinder oferita de KeysFin ai acces rapid la informatii complete si actualizate agregate din surse multiple despre orice companie din România, direct de pe dispozitivele mobile. Iti poti verifica clientii, furnizorii sau competitorii, poti identifica din timp eventualele probleme si astfel reduce si evita riscurile care pot aparea in derularea unui contract comercial.

De ce să utilizezi KeysFinder

KeysFinder este o aplicatie dedicata profesionistilor din orice domeniu de activitate, angajatilor si/sau liber profesionitilor, antreprenorilor oferind intr-un mod facil si usor de urmarit informatii complete despre toate entitatile din Romania.

Accesând KeysFinder ai la dispozitie gratuit informații din mai multe surse publice, agregate intr-o forma usor de utilizat, care pot facilita procesul decizional și pot reduce eventualele riscuri

Aplicația permite verificarea informaţiilor financiare și legale din ultimii trei ani despre companiile locale, centralizand date care provin de la Registrul Comertului, Ministerul de Finanţe, Agentia Nationala de Admistrare Fiscala, Monitorul Oficial, Ministerul Justitiei si portalul public al Guvernului Romaniei. Aplicaţia conţine de asemenea date generale despre companii, precum status, adresă şi date de contact, baza de date având în total aproximativ 4,2 milione de entităţi din România.

Căutarea companiilor se poate face după Cod Fiscal sau nume si judet, fiind integrata direct cu Google Maps pentru localizarea adresei sediului social al acesteia si cu functia de apel rapid pentru apelarea directă a numărului de telefon al companiei cautate.

DESPRE KEYSFIN : KeysFin este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de business information si oferă informații despre companiile din România și din străinătate prin intermediul unor instrumente dedicate (rapoarte de credit, servicii de monitorizare, diverse analize si studii, etc. )

Noutăți

Versiune 1.0.1

Monitorizare companii, optimizari generale si imbunatatiri

Confidențialitatea aplicației

Dezvoltatorul, Keysfin SRL, a indicat că practicile de confidențialitate ale aplicației pot include gestionarea datelor conform descrierii de mai jos. Pentru informații suplimentare, consultați politica de confidențialitate a dezvoltatorului.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Practicile de confidențialitate pot varia, de exemplu, în funcție de funcționalitățile pe care le utilizați sau de vârsta dvs. Aflați mai multe

S-ar putea să vă placă și

Finance
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance