Kezedben a Biztonságod 4+

GPS Software Kft.

    • Free

iPhone Screenshots

Description

A Városvédő rendszer megalkotásánál az volt a célunk, hogy a modern technikát hívjuk segítségül a biztonság érdekében. Manapság mindegyikünk zsebében ott lapul egy tenyérnyi lehetőség a biztonságunk fokozása érdekében; az okostelefon. Ennek tudását fogtuk munkára, és hívtuk segítségül hozzá az önkormányzat és a rendőrség erőforrásait. A végeredmény a Városvédő rendszer lett, amely azonnali segítséget jelent a kiránduláson elszenvedett bokaficamtól az éjjeli utcai támadásig minden vészhelyzetben.

Figyelem! A Városvédő egyelőre tesztverzióban fut. Ez azt jelenti, hogy a riasztás csak a szeretteidhez fog eljutni, a városi központba egyelőre nem. Amint élesítjük a rendszerünket, arról értesíteni fogunk.

Segítség a szeretteidtől / Segíts a szeretteidnek!

Először is, a Városvédő használata teljesen ingyenes. Nincs más dolgod, mint letölteni az alkalmazást a telefonodra, és szólni azoknak is, akikre Te is vigyázni akarsz, vagy akik segítségére Te is számítasz, hogy tegyék ugyanezt. Velük párosítani kell a telefonodat, és innentől számíthattok egymás segítségére.

Segítség a városodtól

Azon városokban, ahol bevezetik a Városvédő rendszerét, dönthetsz úgy, hogy szükség esetén igénybe veszed a város segítségét.

Hogy mit jelent ez? Egyszerű!

Ha Pánikriasztást indítasz, akkor az a szeretetteid telefonján kívül eljut a városi központba is. Innen megpróbálnak majd elérni Téged a telefonodon, és ha nem tudnak arról meggyőződni arról, hogy biztonságban vagy, akkor a kellő segítséget már el is indítják hozzád.

Részletes használati útmutató:
http://kezedbenabiztonsagod.hu/files/files/hasznalati_utmutato.pdf

--
Figyelem: Az alkalmazás háttérben futtatva is használja a GPS helymeghatározést, mely drasztikusan csökkenti az akkumulátoros üzemidőt.
Disclaimer: Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

What’s New

Version 2.5.2

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

Részletes használati bemutató
Hibajavítások

App Privacy

The developer, GPS Software Kft., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Lifestyle
Business
Navigation
Navigation
Travel
Travel

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities