Screenshots

Description

SLIM BEVEILIGD MET KLIKAANKLIKUIT NEXT
Bedien de nieuwe slimme beveiligingscamera’s van KlikAanKlikUit met je smartphone of tablet, deel naar wens je ruimtes in en kijk live mee of kijk opnames terug, waar je ook bent.

JOUW HUIS, JOUW REGELS
Voeg naar wens meerdere binnen- en buitencamera’s toe en beveilig je woonkamer, oprit en tuin tegen ongewenste gasten. Geef je beveiligingscamera’s een zelfgekozen naam, kies uit een reeks aan instellingen, waaronder helderheid, contrast, persoonsdetectie en detectiegevoeligheid om de app volledig naar wens in te richten.

DIRECT OP DE HOOGTE MET PUSHMELDINGEN
Zodra één van je geïnstalleerde camera’s beweging detecteert, ontvang je hiervan direct een pushmelding op je telefoon. Zo ben je altijd meteen op de hoogte van ongewenste gasten in je tuin of woning.

Onder ‘Berichten’ in de app vind je alle meldingen terug. Zo mis je nooit meer een melding.

ONTDEK MEER SMART HOME
Lees als eerste het allerlaatste nieuws, zoals nieuwe producten, slimme tips en tricks en maak je smart home nog slimmer! In de sectie ’Ontdekken’ vindt je met regelmaat nieuwe artikelen informatie om alles uit je installatie te halen.

BEVEILIGEN ZONDER EXTRA KOSTEN
Door gebruik te maken van slimme beveiligingscamera’s van KlikAanKlikUit voorkom je extra kosten van dure abonnementen. Live meekijken, video’s opslaan en zelfs terugkijken, het kan allemaal met de gratis KlikAanKlikUit Next app.

KIES JE MODUS
Met de nieuwe KlikAanKlikUit Next app switch je eenvoudig tussen een licht en donker thema. Next is ontworpen om je de meest gebruiksvriendelijke ervaring te bieden.

SNEL SWITCHEN VOOR MEER KLIKAANKLIKUIT
Next is heel eenvoudig te gebruiken in combinatie met de originele KlikAanKlikUit-app, waarmee je onder andere je verlichting en andere apparaten kunt bedienen. Met slechts één druk op de knop switch je van app om zo je andere apparaten te bedienen en beheren. Zo is de gebruikerservaring altijd optimaal.

What’s New

Version 1.0.7262

Dit zijn de belangrijkste wijzigingen van deze versie:
- Je kunt nu de afkoeltijd tussen detecties instellen.
- De microfoon-knop hoef je niet meer ingedrukt te houden. Deze blijft ingeschakeld wanneer je er op drukt. Uitzetten? Druk gewoon nog een keer.
- Bewegingsdetectiegebieden en detectiegevoeligheid werken niet als persoonsdetectie is ingesteld. Dit wordt nu ook gecommuniceerd in de app en de opties worden onzichtbaar gemaakt om verwarring te voorkomen.
- Stabiliteitsverbeteringen

App Privacy

The developer, KlikAanKlikUit, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like