KNHS Dressuurproeven 4+

KNHS

Designed for iPhone

  • 5.0 • 1 Rating
  • Free
  • Offers In-App Purchases

iPhone Screenshots

Description

Probeer de app tijdens de proefperiode gratis uit! We zijn benieuwd naar jouw ervaring, laat ons weten wat je ervan vindt. Na het verlopen van de proefperiode kun je ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten.

De KNHS Dressuurproeven app is de ideale tool voor iedereen die dressuurproeven rijdt. Je vindt er alle proeven uit het proevenboekje in terug en alle FNRS proeven. Bekijk de proeven met commentaar van juryleden (m.u.v de Bixieproeven, Kür op muziek en Jonge paarden proeven) en gebruik de video’s met tips voor oefeningen per klasse om je optimaal voor te bereiden op jouw wedstrijd.

Nieuw in deze app is de voorleesmodus, hiermee kun je op een overzichtelijke wijze je proeven (laten) voorlezen. Ook vind je hier verschillende tools die je helpen bij je voorbereiding zoals een checklist. Voor veel proeven is vooraf opgenomen audio beschikbaar zodat je direct kunt gaan oefenen. Verder houden we je via de nieuwsfunctionaliteit op de hoogte van het laatste belangrijke nieuws omtrent dressuurproeven.

Als je ervoor kiest om een abonnement af te nemen, zal de betaling in rekening gebracht worden op je Apple account. Je abonnement verlengt elke maand automatisch, maar dit kan je altijd stopzetten. Doe dat minstens 24 uur vóór het einde van je huidige abonnement via je persoonlijke instellingen in de App Store. Lees onderstaande voorwaarden of stuur ons een bericht voor meer informatie.

https://www.knhs.nl/voorwaarden

What’s New

Version 1.1.1

In deze versie is de mogelijkheid toegevoegd om de audio bij de proeven op 0,75x snelheid af te spelen. Ook zijn er voor de proeven F13 t/m F15 en de proeven van het ZZ-L en ZZ-Z audiobestanden toegevoegd om direct te kunnen oefenen. Matcht de snelheid niet voldoende bij jouw paard of pony? Dan kun je zelf een audio opnemen op het juiste tempo.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, KNHS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

 • User Content
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

 • Family Sharing

  Some in‑app purchases, including subscriptions, may be shareable with your family group when Family Sharing is enabled.

More By This Developer

You Might Also Like

ManegePlan
Sports
Equithing - Horse management
Sports
Equestic SaddleClip
Sports
EquineM
Sports
ManegeApp
Sports
ClipMyHorse.TV & FEI.TV
Sports