iPhone Screenshots

Description

Kolibri është aplikacioni që përzgjedh lajmet më të fundit dhe më interesante nga të gjitha mediat më prestigjoze në Shqipëri, i shkurton ato në 60 fjalë dhe i sjell të gjitha të përmbledhura tek ju, në një vend të vetëm. Ne e vlerësojmë kohën tuaj, ju bëjmë të qëndroni të informuar duke mos humbur kohë në klikime të kota lart e poshtë nëpër protalet e pafund që kanë çelur në Shqipëri.

What’s New

Version 2.1

Bugs fixes and performance improvements

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

vangjush nole ,

Best app

Best news app

BledisEvent ,

Me i miri i lajmeve

Alikacioni me i mire imlajmeve

Information

Seller
IDRA sh.p.k
Size
21.1 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like