iPhone Screenshots

Description

Kombo är en applikation för boenden i bostadsrättsföreningar och hyreshus som vill förenkla vardagen. Grundläggande i systemet är att kunna boka objekt, t.ex. en tvättstuga, övernattningsrum, bastu eller uteplats – vilka objekt som ska vara bokningsbara är upp till bostadshuset eller hyresvärden. Det finns en rad fördelar med att sköta bokning från en mobil eller webbplats istället för ett plats-baserat bokningssystem:

* Boka eller avboka oavsett plats. T.ex. från arbetsplatsen eller på semestern. Aldrig mer behöver du chansa och åka hem tidigare från jobbet i hopp om att tvättstugan är ledig, för att sen inse att den är upptagen.
* Tvättstugan kan utnyttjas på det sätt som passar er, det är helt upp till er i huset att anpassa bokningsschemat efter era behov.
* En lägenhet kan ha flera användare. T.ex. så kan hemtjänsten eller en förmyndare sköta bokningen digitalt istället för att ta sig till lägenheten.
* Påminnelser för att inte glömma din bokning.
* Få felmeddelande och ha direktkontakt med berörda parter. T.ex. ”Tvättmaskinen är ur funktion och servicetekniker inväntas”. Det vill säga ni behöver inte bära ner tvätten för att inse att det inte går att tvätta.
* Ni kan anpassa antal tillåtna bokningar per lägenhet. T.ex. så hade en flerbarnsfamilj kunnat få tillgång till fler bokningar än ett singelhushåll – om så önskas.
* Mätbar statistik som kan utvärdera användandet för att effektivisera bokningssystemet efter era unika behov i huset.
* En tillhörande webbplats för de som föredrar att boka via sin dator.

Applikationen hanterar också kommunikation mellan hyresgäster samt hyresvärd eller styrelse i förening: ”Ny portkod”, ”Nycklar upphittade i trapphuset”, ”Stöld på gården – lås era cyklar ordentligt” eller ”Nya sopkärl på gården”.

Vi jobbar ständigt med att införa nya och smarta lösningar för att effektivisera ert boende.

Kombo är ett billigt men effektivt sätt att förenkla er vardag, det finns dyra alternativ med taggar och interaktiva pekskärmar som både är mer omständiga och ineffektiva. Istället har ni idag möjligheten att boka tvättider med er mobil eller dator helt fritt från Excel-dokument och fysiska bokningstavlor – utnyttja det!

För mer information gå till skaffakombo.nu

What’s New

Version 2.0.0

* Kombo Version 2.0.0

Information

Seller
Doris HB
Size
12.6 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Doris Inc.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like