Screenshots

Description

A Konzinfo Utazom magyar állampolgárok külföldi utazásához és tartózkodásához nyújt segítséget. Naprakész tájékoztatást nyújt az egyes célországok biztonsági helyzetéről és beutazási szabályairól, valamint a magyar külképviseletek elérhetőségeiről. Az alkalmazásban lehetősége van regisztrálni konzuli védelemre. A mobil alkalmazás a konzuli védelmi adatlappal integrált, lehetővé teszi az állampolgárok külföldi útja során a felhasználói helyzet meghatározását és egyedi értesítését vészhelyzet esetén.

Töltse le, indítsa el és kövesse az alkalmazás útmutatóját!

Felhívjuk a külföldre utazó állampolgárok figyelmét, hogy a külföldre utazás egyéni felelősség, az utazás vagy annak elhalasztása az Önök személyes döntése. Hasonlóképpen minden utazó saját maga felelős személyi biztonságáról gondoskodni külföldi tartózkodása idején. A Külgazdasági és Külügyminisztérium Konzuli Szolgálatának utazási tanácsai azt a célt szolgálják, hogy friss és objektív információkkal segítsék Önöket ezen döntések meghozatalában.

What’s New

Version 1.3

Sikeresen megoldottuk az iOS 13 alatti hibamentes működést, valamint apple által kért sdk frissítést végeztünk és a megjelenési problémákat elhárítottuk. Ha mégis gond lenne a készülékén, kérem jelezze azt nekünk az alkalmazáson belüli visszajelzés funkcióval vagy itt a bolton keresztül!

Information

Seller
Kulgazdasagi es Kulugyminiszterium
Size
15.5 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 13.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Infrequent/Mild Horror/Fear Themes
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like