Screenshots

Description

A Konzinfo Utazom magyar állampolgárok külföldi utazásához és tartózkodásához nyújt segítséget. Naprakész tájékoztatást nyújt az egyes célországok biztonsági helyzetéről és beutazási szabályairól, valamint a magyar külképviseletek elérhetőségeiről. Az alkalmazásban lehetősége van regisztrálni konzuli védelemre. A mobil alkalmazás a konzuli védelmi adatlappal integrált, lehetővé teszi az állampolgárok külföldi útja során a felhasználói helyzet meghatározását és egyedi értesítését vészhelyzet esetén.

Töltse le, indítsa el és kövesse az alkalmazás útmutatóját!

Felhívjuk a külföldre utazó állampolgárok figyelmét, hogy a külföldre utazás egyéni felelősség, az utazás vagy annak elhalasztása az Önök személyes döntése. Hasonlóképpen minden utazó saját maga felelős személyi biztonságáról gondoskodni külföldi tartózkodása idején. A Külgazdasági és Külügyminisztérium Konzuli Szolgálatának utazási tanácsai azt a célt szolgálják, hogy friss és objektív információkkal segítsék Önöket ezen döntések meghozatalában.

What’s New

Version 1.3

Sikeresen megoldottuk az iOS 13 alatti hibamentes működést, valamint apple által kért sdk frissítést végeztünk és a megjelenési problémákat elhárítottuk. Ha mégis gond lenne a készülékén, kérem jelezze azt nekünk az alkalmazáson belüli visszajelzés funkcióval vagy itt a bolton keresztül!

App Privacy

The developer, Külgazdasági és Külügyminisztérium, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like