Korakom do vozačke dozvole 17+

KDVD

Risto Svitlica

    • 5.0 • 3 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Šetajte za sebe ili za druge!

Šetajte, sakupljajte korake i pobedite. Svakog meseca osoba koja ima najviše pređenih koraka osvaja nagradu - obuku i polaganje vozačkog ispita B kategorije u mestu stanovanja.
Korakom do vozačke dozvole, odnosno KDVD mobilna aplikacija se sastoji iz dve funkcionalne celine - jednu predstavljaju mogućnosti koje ima registrovan korisnik sa kupljenom licencom za takmičenje, drugu predstavlja njeno besplatno korišćenje sa promo licencom.

Da bi ste učestvovali u takmičenju neophodno je da budete registrovani korisnik i kupite licencu za takmičenje. Cena licence je simbolična i mogućnost plaćanja je prilagođena svima jer se licenca može kupiti platnom karticom ili slanjem SMS poruke na definisani broj.

Brojanje koraka se vrši koristeći apije Health kit aplikacije.

Prilikom kupovine licence neophodno je izabrati period u kojem želite da licenca postane aktivna. Mogućnost Aktiviraj odmah će korisnika istog trenutka dodati među ostale takmičare i njegovi ostvareni koraci se počinju računati od tog trenutka pa do kraja meseca, kada se pravi presek rezultata. Druga mogućnost je kupovina licence za naredni period, gde će korisnikovi ostvareni rezultati početi da se računaju sa početkom narednog meseca i važiće do kraja aktuelnog meseca. Jednom kupljena licena važi samo za izabrani period, i sa početkom idućeg meseca neophodno ju je opet kupiti.

Kupovinom takmičarske licence biće Vam omogućen pristup sekciji Analiza i plasman, gde uživo možete videti svoj plasman, kao i plasmane i rezultate ostalih takmičara koji se takmiče zajedno sa Vama. Sekcija analiza i plasman se sastoji iz grafičkog dela, koji predstavlja vizuelnu interpretaciju vaših rezultata, i tabelarnog odnosno dela u kojem su prikazani plasmani i rezultat vodećeg takmičara. U grafičkom delu možete analizirati svoju aktivnost i videti ostvarene rezultate na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou.

Tabela sa rezultatima se osvežava u realnom vremenu i vaši ostvareni rezultati se u određenom vremenskom intervalu sinhronizuju sa rezultatima drugih takmičara. Uvek imate mogućnost da vidite koliko ste daleko do ostvarenog cilja.

Jedan korisnički nalog može biti aktivan i sakupljati korake samo na jednom telefonu. U slučaju kvara ili gubitka telefona korisnik ima mogućnost da se samo jednom u toku meseca prijavi na drugi (novi) telefon.

Za sva pitanja, probleme ili sugestije možete nam pisati na e-mail adresu info@kdvd.rs.

Ovom aplikacijom želimo da podstaknemo mlade na zdraviji način života i da ih za to nagradimo. Svima želimo puno ostvarenih koraka i položen vozački ispit B kategorije!

Korakom do vozačke dozvole

What’s New

Version 1.0.7

Bug fix

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

kmsija paja ,

Odlicna stvar

Odlicna stvar.Koristim je svakodnevno i vrlo sam zadovoljan.Svaka cast

App Privacy

The developer, Risto Svitlica, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Health & Fitness
  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Health & Fitness
Medical
Health & Fitness
Health & Fitness
Medical
Medical